Local

Doliu în politica ieşeană. Un fost consilier județean a încetat din viaţă

Publicat: 03 ian. 2021
Călin Ștefan PSD
Călin Ștefan PSD

Drama în mediul politic ieşean. Fostul consilier județean din mandatul 2016 -2020 Calin Ştefan a încetat astăzi din viaţă. În vârstă de 76 ani, fostul ales PSD din Consiliul Judeţean Iaşi s-a stins subit, spre surprinderea apropiaţilor. Calin Ştefan nu era cunoscut cu probleme medicale grave. A fost membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Iaşi şi unul din liderii seniorilor PSD Iaşi.
Dumnezeu să-l odihnească în pace

Anul trecut, un alt senior al CJ Iași, social democratul Dumitru Paraschiv, a încetat din viaţă.

Un fost consilier judeţean PSD Iași a murit fiind infectat cu COVID-19

Fostul consilier judeţean PSD Iași, a murit fiind infectat cu COVID-19. Fost consilier judeţean în mandatul 2016-2020, Dumitru Paraschiv, în vârstă de aproximativ 75 de ani a decedat în luna noiembrie a anului 2020.

Moartea lui a survenit unei infectări cu virusul COVID-19. Acesta a fost internat la Spitalul Mobil de la Leţcani, împreună cu soţia acestuia. Starea lui s-a agravat fiind necesară intubarea. În cele din urmă, în pofida eforturilor depuse de medicii, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată. Menționăm că este primul pacient care moare după ce a fost internat la Spitalul Mobil de la Lețcani.

Dumitru Paraschiv fostul consilier personal al fostului Președinte al Consiliului Județean, Maricel Popa

Dumitru Paraschiv, în vârstă de 75 de ani a ocupat funcţia de consilier judeţean în mandatul 2016-2020. Acesta candidase pe listele PSD Iași. Totuşi, la un moment dat, Paraschiv şi-a dat demisia din funcţie pentru a se angaja pe postul de consilier personal al lui Maricel Popa.

Liderii PSD Iași şi-au exprimat condoleanţele în legătură cu moartea lui Dumitru Paraschiv

Vestea a venit ca un şoc pentru liderul Organizaţiei Municipale Iaşi, Marius Ostaficiuc. Într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare, Ostaficiuc îşi exprimă regretul la aflarea veştii că Dumitru Paraschiv a fost răpus de virusul COVID-19.

O veste cât se poate de tragică. Colegul şi prietenul nostru Dumitru Paraschiv a încetat din viaţă, răpus de acest virus perfid care ne-a afectat vieţile tuturor.  Un om plin de viaţă, un om care a fost alături de noi atâţia ani a dispărut subit, lăsând un gol în inimile celor care l-au cunoscut.
Dumitru Paraschiv a fost un coleg pe care te puteai baza oricând, un om care s-a dedicat proiectelor judeţului şi care a fost parte activă a deciziilor luate la cel mai înalt nivel. Nu pot să cred că nea Titi nu mai este printre noi. Cel care a fost parte activă a PSD Iaşi, un om pe care te puteai baza oricând, o persoană mereu implicată şi activă în viaţa de partid şi cea a comunităţii.
Cred că trebuie cu toţii să fim conştienţi că acest virus nu ţine cont de nimic, nu ţine cont de tineri, de bătrâni, de oameni sănătoşi, de cei cu alte boli. Cu toţii trebuie să avem grijă de sănătatea noastră şi a celor din jur pentru a putea trece cu bine peste acest impas. Dumnezeu să-l odihnească în pace! este mesajul publicat de Marius Ostaficiuc.

Comentarii
Adauga un comentariu