National

Doliu în presa din România. A murit unul dintre cei mai iubiţi jurnalişti

Publicat: 20 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este doliu în presa din România. Unul dintre cei mai iubiţi jurnalişti a încetat din viaţă. Valentin Gheorghiu, pentru că despre acesta este vorba, a trecut la cele veşnice.

Valentin Gheorghiu a încetat din viaţă, duminică, iar vestea a venit ca un trăznet pentru colegii săi şi pentru toţi cei care l-au cunoscut. De altfel, vestea decesului său a fost dată pe Facebook chiar de unul dintre colegi. Valentin Gheorghiu era un om bun, atent cu prietenii săi, săritor şi care iubea de fiecare dată să-i ajute pe cei din jurul său.

Vestea că Valentin Gheorghiu nu mai este printre noi i-a îndurerat pe toţi cei care l-au cunoscut. La scurt timp după vestea dispariţiei sale, au apărut şi mesajele pline de durere transmise de colegii săi. Aceştia nu au cuvinte pentru a-şi exprima durerea pierderii unui om atât de bun şi sufletist.

”Cu foarte multă tristețe am primit vestea decesului fostului meu coleg și prieten, Gheorghiu Valentin (Bursucul). Acest om absolut fabulos îmi însenina fiecare zi de lucru, mereu avea zâmbetul pe chip și o glumă pregătită. Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare. Se spune că Dumnezeu mai ține Pământul până când numărul îngerilor căzuți va fi înlocuit cu numărul îngerilor chemați dintre noi. Cineva se cam grăbește în Ceruri. Rămas bun, prieten drag?”, a scris unul dintre prietenii săi pe Facebook.

Valentin Gheorghiu lucra la televiziunea publică şi era extrem de iubit de toată lumea. Jurnalistul era pasionat de motociclism şi, de fiecare dată când avea timp liber, îi plăcea să meargă la munte. Valentin Gheorghiu lasă în urma sa o fiică de 19 ani.

Valentin Gheorghiu s-a stins la doar câteva zile după ce regretata jurnalistă, Cristina Ţopescu, a fost condusă pe ultimul drum. Vă reamintim că Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa sa pe data de 12 ianuarie. Aceasta încetase din viaţă în preajma Revelionului.

Adauga un comentariu