National

Doliu in PSD! Un cunoscut primar din Vrancea a murit fulgerător

Publicat: 02 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi dimineață, 30 aprilie 2020, primarul comunei Spulber din Vrancea, VASILE RUSU a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Galaţi, după ce luni suferise un accident vascular cerebral.

Reamintim că VASILE RUSU, primarul comunei Spulber, cel care a condus administrația localității încă de la reînființarea comunei în anul 2004, a fost internat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani după ce a suferit un atac vascular cerebral în prima parte a zilei de luni, 27 aprilie 2020.

Atunci primarul VASILE RUSU era într-o discuție cu angajații, în curtea primăriei Spulber, iar la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut din picioare. Speriați de întâmplare, salariații primăriei au solicitat prin 112 intervenția ambulanței. În scurt timp, o ambulanță a ajuns la sediul primăriei Spulber, l-a preluat și l-a transportat pe VASILE RUSU la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani iar primele evaluări medicale au indicat, producerea unui accident vascular cerebral.Ulterior VASILE RUSU a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Galaţi unde a încetat din viață, joi dimineață 30 aprilie 2020.

Adauga un comentariu