International

Doliu la Hollywood: Un actor al unui serial celebru a fost ucis în timpul unui jaf – VIDEO

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Doliu la Hollywood Un actor al unui serial celebru a fost ucis în timpul unui jaf - VIDEO
Johnny a fost împușcat de un bărbat mascat

Johnny Wactor, actorul care a apărut în aproape 200 de episoade din serialul dramatic ”General Hospital” a fost împușcat și ucis sâmbătă dimineață în Los Angeles. Mama sa, Scarlett, a dat vestea pentru TMZ. Ea a dezvăluit că incidentul a avut loc după ce fiul ei și o colegă au plecat de la un bar la primele ore ale dimineții.

Cei doi aveau mașinile parcate la două străzi distanță de restaurant.

Johnny a fost împușcat de un bărbat mascat

Fratele lui Johnny, Grant, a declarat că nu a fost surprins că acesta și-a condus colega până la mașină, deoarece așa au fost învățați în copilărie.

„Suntem din sud, ne-am născut și am crescut și nu am lăsa niciodată o femeie să meargă singură până la mașină”, a explicat Grant.

Johnny a văzut agitație în jurul mașinii sale la sosire și a crezut că mașina lui urma să fie ridicată de autorități. Când s-a apropiat pentru a afla mai multe informații, a observat că trei bărbați se agitau lângă mașina lui.

Deși actorul nu a încercat să se confrunte sau să se lupte cu ei, Johnny a fost împușcat de un bărbat mascat înainte ca grupul să plece, a declarat Scarlett pentru ABC7.

Paramedicii au ajuns la fața locului în jurul orei 3 dimineața și l-au dus pe Johnny la spital, unde a fost declarat mort.

Potrivit publicației, descrierea se potrivește cu un incident raportat în care trei suspecți au încercat să fure un convertor catalitic.

Deși niciun suspect nu a fost numit, mama lui Johnny a declarat că speră că aceștia vor fi găsiți în curând.

Pe rețelele de socializare, fanii actorului din serialul ”General Hospital” au transmis condoleanțe familiei sale.

„RIP #JohnnyWactor. Această lume este un loc atât de crud. :(„, a scris o persoană pe X, fostul Twitter.

„Cât de trist să aflu de moartea lui Johnny Wactor atât de tânăr și în asemenea condiții! O stea va străluci mai mult în această seară [star] Condoleanțe familiei sale și tuturor fanilor actorului”, a scris o a doua persoană pe Twitter.

Comentarii
Adauga un comentariu