Actualitate

Doliu la Hollywood. Un cunoscut actor a încetat subit din viață la doar 59 de ani – VIDEO

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu la Hollywood. Un cunoscut actor a încetat subit din viață la doar 59 de ani - VIDEO
Nu a fost anunţată cauza morţii

Actorul din celebrul serial ”Line Of Duty”, Brian McCardie, a murit „subit, acasă”, la vârsta de 59 de ani, a anunțat familia sa, informează Mediafax.

„Cu mare tristeţe anunţăm trecerea în nefiinţă a lui Brian James McCardie, fiu iubit, frate, unchi şi prieten drag pentru atât de mulţi. Brian a murit brusc acasă, duminică, 28 aprilie. Un actor minunat şi pasionat pe scenă şi pe ecran, Brian şi-a iubit munca şi a atins multe vieţi şi a plecat mult prea devreme”, a scris sora lui pe X.

Ea a mai spus că aranjamentele funerare vor fi anunţate în zilele următoare. Nu a fost anunţată cauza morţii.

Cine este Brian McCardie

Brian McCardie este un actor scoțian cunoscut pentru diversitatea sa de roluri în teatru, film și televiziune. Unul dintre rolurile sale notabile este cel din seria britanică „Line of Duty”, în care a interpretat personajul Michael Farmer în sezoanele 3 și 4.

McCardie a avut o carieră prolifică în actorie, apărând într-o gamă largă de producții, inclusiv filme și seriale TV. Pe lângă „Line of Duty”, el a jucat în filme precum „Rob Roy”, „Speed 2: Cruise Control”, „The Ghost and the Darkness”, și „The Legend of Barney Thomson”. De asemenea, a apărut în seriale TV precum „Outlander”, „Taggart”, „Doctors”, și „Luther”.

McCardie este recunoscut pentru talentul său în a interpreta personaje variate și pentru abilitatea sa de a aduce profunzime și autenticitate rolurilor pe care le joacă.

Adauga un comentariu