Local

Doliu la ISJ Iaşi. A murit unul dintre foştii şefi ai instituţiei

Publicat: 15 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Doliu la ISJ Iaşi. A murit unul dintre foştii şefi ai instituţiei
Zi de doliu la Inspectoratul Școlar Județean Iași

Zi de doliu la Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Prof. Dr. Claudia Tănase, fost Inspector Școlar pentru Educație tehnologică și Inspector Școlar General adjunct, a murit.

„O veste complet neașteptată a adus zilei o profundă tristețe: plecarea către Ceruri a unei distinse Doamne, care a slujit cu devotament Școala ieșeană la cumpăna dintre milenii – Prof. Dr. Claudia Tănase, fost Inspector Școlar pentru Educație tehnologică și Inspector Școlar General adjunct.
Generozitate, sprijin permanent și necondiționat, încurajare, optimism incurabil, în ciuda provocărilor vieții, colegialitate, omenie, chip senin, bunătate, distincție, înțelepciune, profesionalism – trăsături pe care le-am văzut și simțit, semne ale unei personalități aparte.
Acum…tăcere, regrete, nenumărate frumoase amintiri și nesfârșită recunoștință…
Bunul și Dreptul Dumnezeu, Cel ce nu rămâne dator nimănui, vă va răsplăti cu certitudine credința care v-a însoțit pe parcursul vieții, precum și dragostea pentru oameni!”, a transmis lect. univ. Bogdan Constantin Neculau, de la Facultatea de Psihologie şi Știinţele Educaţiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu