Cancan

Doliu la Kanal D! Tatăl fostului „Războinic” Alin Andronic de la Exatlon a murit de sărbători

Publicat: 28 dec. 2020
Alin Andronic alearga la Exatlon
Este doliu la Kanal D după ce tatăl fostului „Războinic” Alin Andronic de la Exatlon a murit de sărbători

Este doliu la Kanal D după ce tatăl fostului „Războinic” Alin Andronic de la Exatlon a murit de sărbători. După această veste neaşteptată, fostul concurent de la emisiunea Exatlon este sfâşiat de durere. El a lăsat un mesaj plin de durere pe pagină lui de Facebook.

Tatăl fostului „Războinic” Alin Andronic de la Exatlon a murit de sărbători

Tatăl fostului „Războinic” Alin Andronic a încetat din viaţa de sărbători. Tânărul fost concurent este sfâşiat de durere. Acesta a lăsat un mesaj scurt pe pagină lui de Facebook.

„Dormi în pace, tata drag”, a fost mesajul plin de durere transmis de Alin Andronic, alături de o fotografie cu părintele lui.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului.

Fostul războinic era stabilit în Londra de ceva timp, alături de ai lui, iar la scurt timp după ce s-a încheiat competiţia pe care a fost la un mic pas să o câştige, acesta s-a întors la familia lui, departe de România. Tânărul sportiv nu a pierdut nicio ocazie în competiţie pentru a declara cât de importantă este familia pentru el, dar mai ales cât de mult ţine la sora lui, despre care spunea în emisiune că:

„Ea este persoana pe care o respect cel mai mult pe lumea asta, m-a ajutat enorm în viaţă! O iubesc mult şi abia aştept să o întâlnesc. Va fi primul lucru pe care am să îl fac”, a declarat Alin la Exatlon.

Livian de la „Puterea Dragostei” este în doliu

Livian de la „Puterea Dragostei” este în doliu. Fiul lui Nelson Mondialu trece prin momente greu de imaginat. Celebrul concurent de la reality-show-ul de pe Kanal D a pierdut o persoană dragă din viaţa lui.

Chiar dacă acesta şi-a obişnuit fanii doar cu veşti bune, de această dată a fost nevoit să facă un anunţ trist.

Livian de la „Puterea Dragostei” şi-a anunţat fanii în urmă cu puţin timp că nu se simte prea bine, asta din cauza faptului că o persoană dragă lui, un cunoscut antrenor de înot, Balint Zeno, a încetat din viaţă. Bărbatul îl învăţase pe Livian să înoate.

Faptul că Balint Zeno nu mai este printre noi, l-a afectat destul de mult pe fostul iubit al Biancăi Comanici, mai ales că acesta îşi obişnuise fanii doar cu postari pozitive şi fericire.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” şi-a arătat aprecierea pentru fostul antrenor, postând câteva cuvinte despre acesta pe reţelele de socializare.

„Condoleanţe! Probabil numai cei de o anumită vârstă îl mai ţin minte. Cel de la care am învăţat să înot. Condoleanţe, maestre!” a scris Livian pe reţelele de socializare.

De când Livian s-a afişat tot mai mult în mediul online alături de Ligi, fanii şi-au pus nenumărate întrebări legate de relaţia celor doi, însă Livian a ţinut să lămurească problema.

„Am fost astăzi la studio să finalizez melodia pe care o fac în colaborare cu Ligi… Am fost astăzi la studio.. Aşa o ruşine, oarecum o ruşine a fost, pentru că trebuia să ajung cu Ligi la o anumită oră. A fost prima noapte când am dormit aici la garsonieră şi atâta de bine am dormit şi de profund că m-am trezit la ora 12 şi ceva.

Până am fost eu, până s-a trezit Ligi.. Am mers înainte, am tras partea mea, până a venit Ligi să tragă şi partea ei, a trebuit să îl ţinem pe domnul Sandu Ciorba. Oricum, a câştigat respectul meu. Ştiţi cum se numeşte piesa?

Să ştiţi că Ligi e… La reintrarea Ligiei în casă, eu am ştiut ce fata e. Am ştiut şi am avut dreptate. Mi s-a confirmat pe zi ce trece. Între mine şi ea nu există absolut nimic cu tentă…sexuală, să zic aşa sau cu tentă sentimentală. Sentimentală poate că există, din pură prietenie, pentru că o respect, mă respectă, dar mai mult nu vine nici din partea mea, nici din partea ei”, a povestit Livian.

Adauga un comentariu