Bursa Barfelor

Domnu’ doftor e razna rău, nu știu cum să scape de el

Publicat: 12 sept. 2020

Babele bârfitoare încheie rubrica de astăzi cu una de prin mediul nostru medical. Este un măscărici pe la spitalul Piramidon care a scos peri albi tuturor colegilor. Este vorba de Fănel Incontinescu, care s-a afirmat în ultimul timp cu tot felul de ieșiri publice cel puțin nepotrivite. Babele nu sunt interesate de lătrăturile doftorului, ci de capacitățile lui medicale. Așa că, au întrebat la mișto alte babe de pe la Piramidon. Pentru că mai au până la menopauză, babele de la Piramidon au pâlniile mai atente, față de babele noastre, trecute de acu’. Chiar și așa, relația merge strună. Așa că s-a aflat că Incontinescu e slab tare în materie de doftoreală, lucru ascuns, nimeni nu știe de ce, cu foarte multă grijă în ultimii ani. Cică, doftorul nu știe nici să bage un furtun din gât până în stomac. Ba mai mult, strică și studenții pe la cursuri, după ce le vorbește despre coitus interruptus. Babele nu se pricep, dar cred pe cuvânt aproape to ce aud. Cică este internabil, fără probleme, în clădirea șoimilor de pe dealurile Buciumului.

Comentarii
  • Răzvan Constantinescu de la gastro enterologie . A plătit bani grei maica-sa sa-l vadă cadru didactic. Asta e.Va sta asa necunoscător de medicina pana la 70 ani.Pe bani grei.

  • Asa e si Rugina Victor, pizdarul de la spitatlul Arcadia a lui Fiterman!!! Cică amindoi sunt bi si pîrlesc aceeasi pasarica de la iesirea din Iasi

Adauga un comentariu