International

Donald Trump întâmpină probleme. Averea președintelui SUA.

Publicat: 22 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Donald Trump întâmpină probleme. Averea președintelui SUA.
Donald Trump întâmpină probleme

Donald Trump întâmpină probleme Intrarea în politică nu aduce întotdeauna beneficii. Trump menționează faptul că averea acestuia ar fi crescut de la 2 la 5 miliarde de dolari. Acest lucru s-ar fi întâmplat dacă ar fi continuat să-și conducă afacerile potrivit site-ului de știri Jerusalem Post.

Președintele Statelor Unite ale Americii afirmă că acest lucru nu îl deranjează. ”Dacă ar fi să o fac din nou, aş face-o din nou, instantaneu, deoarece cui îi pasă? Dacă îţi permiţi, cui îi mai pasă?”, susțin reporterii Mediafax.

Donald Trump întâmpină probleme Liderul de la Casa Albă a fost nevoit să-și anuleze decizia de a găzdui summitul G7. Nemulțumirea președintelui a fost vizibilă. Summitul G7 ar fi avut loc în zona Miami, la un domeniu deținut de familia Trump. Politicienii republicani și cei democrați au susținut că Donald Trump profită de pe urma poziției ocupate.

Donald John Trump este un miliardar american, vedetă de televiziune, politician și actualul președinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost candidatul republican și a fost ales al 45-lea președinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016, învingându-l pe contracandidatul democrat Hillary Clinton; a preluat oficial mandatul de președinte pe 20 ianuarie 2017, succedându-l pe Barack Obama. La cei 70 de ani ai săi, Trump este cea mai în vârstă persoană care își asumă președinția Statelor Unite.

Adauga un comentariu