Eveniment-Social

Dorelul, flexul şi GPL-ul: Posibilă combinaţie explozivă! Taie cu flexul o pompă, în timp ce o persoană alimentează

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dorelul flexul şi GPL-ul Posibilă combinaţie explozivă Taie cu flexul o pompă în timp ce o persoană alimentează

Dorel este viu şi lucrează pe pământurile patriei de la Iaşi. Imaginea în cauză a ajuns viral după ce un bărbat a decis să îşi înfrunte frica de moarte.  Aşadar, eroul nostru a decis că cel mai bine e să taie, cu un flex, o pompă de GPL.

Dorelul, flexul şi GPL-ul: Posibilă combinaţie explozivă

Eroul nostru taie cu un flex, o pompă GPL. Unii ar spune că aceasta combinaţie se poate fi o combinaţie explozivă. Probabil a fost la un pas mic, de o eroare mare. Momentan pe fluxurile de ştiri nu a circulat nicio explozie, deci este de bine. În misiunea lui eroică, a mai fost ajutat de un individ care îi ţine scara, în aşa fel încât, Dorel să îşi continue activitatea inteligentă.

Ca povestea să fie una de succes, nu s-a putut evita drama şi suspansul. Fix în momentul în care DOREL, the one tăia cu spor, un client a decis să îşi alimenteze maşina. Acum, nu ştim care dintre participanţi ar putea ocupa locul I, faptul că nu îţi pasă că Dorel taie cu flexul, fix unde alimentezi tu, sau prostia lui Dorel?

Lăsând glumă la o parte, bărbatul face un act extrem de riscant. Nu este normal să taie o instalaţie GPL tocmai cu un flex care, în contact cu metalul produce mai multe scântei, scântei care ar putea duce la o explozie în toată regula. Cetăţeanul a pus în pericol, atât viaţa lui, cât şi a locuitorilor din zonă.

Adauga un comentariu