Cancan

Doru Gușman îi răspunde surorii lui Petrică Mâțu Stoian. „Nu am pus stăpânire pe nimic”

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doru Gușman îi răspunde surorii lui Petrică Mâțu Stoian. Nu am pus stăpânire pe nimic
Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian a răspuns atacului din partea surorii lui Petrică Mâțu Stoian! Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Mâțu Stoian, spunea că Doru Gușman și familia acestuia au trăit pe spatele regretatului artist. Ba mai mult decât atât, femeia l-a acuzat că i-a luat toată averea și că nu-l lăsa să-și vadă familia.

Acum, Doru Gușman spune că el nu a pus stăpânire pe nimic.

Doru Gușman îi răspunde surorii lui Petrică Mâțu Stoian

Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian îi răspunde Mariei Tărchilă, sora artistului, după seria de acuzații făcute.

“Este minciună 100%! Este minciună 100%! Deci dacă ea a spus așa ceva, minte! Cum să fie adevărat așa ceva? Eu nu am nimic de moștenit de la el, eu ce am, am casa mea.El nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat! Casa este pe numele lui.

Bunurile care sunt pe firmă sunt acolo, se pot verifica, nu este problemă. Nu am pus stăpânire pe nimic. Să facă taxa de succesiune și să intre (n.r.: în posesia bunurilor). Suntem 50%, în firma administrator, în una este Petrică Mâțu Stoian cu mine și în cealaltă este el cu soția mea, care nu mai este., este prima declarație a lui Doru Gușman, după acuzațiile surorii lui Petrică Mâțu Stoian.

Ce spune despre zvonurile legate de faptul că el circulă cu mașina lui Petrică Mâțu Stoian

Doru Gușman a clarificat și zvonurile legate de faptul că circulă cu mașina lui Petrică Mâțu Stoian.

„Nu este autoturismul lui, este autoturismul nostru, este pe firmă, este al firmei unde suntem amândoi administratori. De unde știe dânsa că este numai al lui.”, a declarat Doru Gușman.

Impresarul neagă și acuzațiile conform cărora fiica sa ar avea un cabinet stomatologic în garsoniera lăsată de Petrică Mâțu Stoian: „Nu a lăsat Petrică Mâțu Stoian nicio garsonieră. Vedeți ce nebunii spun”.

Conform zvonurilor, înainte de a pleca la clinică pentru tratament, Petrică Mâțu Stoian i-a lăsat Andreei Gușman, cu acte, un apartament.

„E o altă minciună, deci numai minciuni sunt! Exact cum spuneau că este casa pe firmă, că este apartamentul de 400.000 de euro în Primăverii, că este al doilea apartament la mare, astea sunt doar minciuni.”, a adăugat impresarul, în cadrul unei emisiuni TV.

Doru Gușman neagă acuzații conform cărora nu-l lăsa pe Mâțu Stoian să se vadă cu familia. „Cum adică nu i-am lăsat eu? Dacă ei au vrut să se vadă în benzinărie, s-au văzut în benzinărie. Petre nu m-a întrebat niciodată. Nu s-a stârnit, nu a apărut vreun război intern”, a încheiat Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian.

Adauga un comentariu