Local

Dosar penal pentru Lucian Harabagiu, cel care l-a stropit cu cerneală pe George Simion, la Iași – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 24 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dosar penal pentru Lucian Harabagiu cel care l-a stropit cu cerneală pe George Simion la Iași - VIDEO EXCLUSIV
Pe numele lui Lucian Harabagiu, în vârstă de 32 de ani, s-a deschis un dosar penal, după ce i-a aruncat în față cu cerneală lui George Simion

Noi detalii în cazul incidentului produs în Piața Unirii din Iași. Pe numele lui Lucian Harabagiu, în vârstă de 32 de ani, s-a deschis un dosar penal, după ce i-a aruncat în față cu cerneală lui George Simion, copreședintele AUR.

„Bărbatul bănuit că ar fi aruncat cu substanță lichidă de culoare albastră asupra altei persoane a fost condus la sediul poliției pentru verificări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Prima reacție a Jandarmeriei Iași, după ce George Simion a fost murdărit cu cerneală

Lucian Harabagiu și soția sa au fost ridicați de jandarmii ieșeni, imediat după ce bărbatul a decis să-i arunce în față lui George Simion cu cerneală de culoare albastră.

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

Ce spune George Simion despre acest incident produs la Iași

De ziua Unirii Principatelor Române, la Iași, George Simion a fost protagonistul unui incident care a devenit viral pe internet. Copreședintele AUR susține că nu este supărat și cere ca acesta să nu fie amendat.

”Eram în hora unirii și un individ a venit și a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu știu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea. Rog Poliția să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare națională, dacă așa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”, a declarat George Simion.

Adauga un comentariu