Actualitate

Dosar penal pentru mama care și-a lăsat fetița de un an și 3 luni nesupravegheată, în viscol

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dosar penal pentru mama care și-a lăsat fetița de un an și 3 luni nesupravegheată în viscol
Polițiștii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiței de un 1 an și 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în fața unei săli de jocuri de noroc

Luni seara, 17 ianuarie 2022, o tânără din Bacău și-a lăsat fetița de aproximativ un an în bătaia vântului, în fața unei săli de aparate. Mama micuței a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă.

Polițiștii din Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în fața unei săli de jocuri din localitate.

Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din orașul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, luni seara, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni.

Căruciorul pornește la vale, fiind dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese și îl prinde.

Polițiștii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiței de un 1 an și 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în fața unei săli de jocuri de noroc.

Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Bacău a fost sesizată în acest caz.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Bacău.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate a situației, iar în funcție de rezultat, se vor lua măsurile legale.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și a fost sesizată și DGASPC Bacău.

Adauga un comentariu