Local

Două accidente rutiere cu victime în acelaşi timp în Iași! La Podu Iloaiei au fost implicate două maşini – EXCLUSIV FOTO/UPDATE

Publicat: 27 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două accidente rutiere cu victime în acelaşi timp în Iași La Podu Iloaiei au fost implicate două maşini - EXCLUSIV FOTOUPDATE
Accident rutier la Podu Iloaiei

În aceste momente, în două localităţi din judeţul Iași s-au produs două accidente rutier. Vorbim despre un accident rutier cu victimă la Podu Iloaiei şi un accident rutier tot cu victimă la Scânteia.

În accidentul rutier de la Lețcani au fost implicate 3 maşini, iar în cel de la Scânteia, două.

Fiind vorba despre mai multe persoane rănite, la faţa locului se deplasează, atât poliţiştii rutieri cât şi mai multe echipaje de prim ajutor.

Nu se cunosc circumstanţele producerii evenimentelor rutiere şi nici starea de sănătate a victimelor.

Accident rutier la Podu Iloaiei

În accidentul rutier de la Podu Iloaiei au fost implicate 3 maşini. Vorbim despre un carambol care s-a soldat cu rănirea unei persoane. Din primele informaţii pe care reporterii BZI.RO le deţin, evenimentul rutier nu a fost unul de amploare. Totuşi, în urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane. Victima este uşor ranita, viaţa acesteia nefiind pusă în pericol.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD dar şi poliţiştii rutieri. În urma unei anchete se va stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. Victima primeşte îngrijiri medicale. În speţă  s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

În legătură cu accidentul de la Scânteia, sunt două autoturisme implicate. Detalii și foto aici

Adauga un comentariu