Local

Două accidente rutiere în acelaşi interval de timp, în Iaşi! Neatenţia putea să îi coste viaţa FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 10 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două accidente rutiere în acelaşi interval de timp în Iaşi Neatenţia putea să îi coste viaţa FOTO EXCLUSIV
Două accidente rutiere în acelaşi interval de timp, în Iaşi

Au fost două accidente rutier în acelaşi interval de timp, în Iaşi. Neatenţia, dar şi viteza excesivă putea să îi coste viaţa pe şoferii neatenţi. Accidentele s-au produs în două localităţi din Iaşi, iar maşinile au părăsit partea carosabilă intrând în şanţuri.

Unul dintre accidentele rutier a avut loc în comună Grajduri , iar cel de-al doilea s-a produs în localitatea ieşeana Scânteia. Totuşi, din fericire, persoanele implicate în accident nu s-au ales cu răni care să le pună viaţa în pericol.

Şoferii implicaţi în cele două accidente rutier din Iaşi au scăpat cu viaţa

Şoferii au scăpat cu viaţa, asta în condiţiile în care impactul a fost destul de puternic. Menţionăm faptul că în cele două accidente rutiere nimeni nu a fost grav rănit, asta deşi se poate observa faptul că maşinile au suferit pagube destul de mari. Neatenţia sau viteza excesivă reprezintă principalele cauze care au dus la producerea accidentelor rutiere. Accidentele s-au produs în două localităţi diferite, în speţă în localitatea Grajduri şi în localitatea ieşeana Scânteia.

Accident rutier în localitatea Grajduri. O maşină a intrat într-o pădure de pe marginea carosabilului

În urmă cu puţin timp, în dreptul localităţii ieşene Grajduri a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Concret, şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de mers şi a depăşit carosabilul intrând în pădurea de pe marginea drumului. Vorbim despre un accident rutier fără victime, nicio persoană nu a fost rănită. Totuşi, pagubele materiale înregistrate sunt însemnate.

Accident rutier în localitatea Scânteia. Maşina a depăşit carosabilul intrând într-un şanţ

În localitatea Scânteia s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Şoferul unei maşini nu a adaptat viteza la condiţiile de mers şi în cele din urmă a intrat într-un sunt de pe marginea drumului. În urma impactului destul de puternic a rezultat ranirea unor persoane. Totuşi, din fericire, viaţa niciunei persoane nu este pusă în pericol.

Adauga un comentariu