National

Două alerte cu bombă în Timişoara, la interval de câteva ore. Autorităţile au împânzit zona

Publicat: 12 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două alerte cu bombă în Timişoara la interval de câteva ore. Autorităţile au împânzit zona
Polițiștii au pus sechestru pe 287 de tabouri false în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări după ce o galerie de artă din Capitală ar fi vândut astfel de picturi, însoțite de certificate de expertiză falsificate

Astăzi, 12 ianuarie 2022, au fost emise două alerte cu bomba în Timişoara, la un interval de câteva ore. Astfel, oamenii legii au primit, miercuri, o nouă ameninţare cu bombă, de această dată fiind vizat un centru comercial. Autorităţile au demarat verificările.

Prima alertă a vizat un liceu.

Alerta cu bombă la un liceu din Timişoara. Apelul a fost fals

Alarma cu bombă data miercuri dimineața la Liceulul Catolic din Timișoara. Din fericire, aceasta a fost falsă, potrivit IPJ Timiș, iar polițiștii fac verificări pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul.

La fața locului au intervenit pirotehniștii de la SAS, polițiști și angajați ai ISU Timiș. De asemenea, părinții au venit în număr mare pentru a-și lua copii de la școală, după ce au aflat de vestea potrivit căreia liceul este vizat de o amenințare cu bombă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și pompieri, însoțite de echipa pirotehnică a IPJ, cu câinele de serviciu.

Circulația, inclusiv a mijloacelor de transport în comun, a fost oprită spre centrul orașului.

Adauga un comentariu