National

Două fetiţe, violate de un pedofil în vârstă de 72 de ani. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două fetiţe violate de un pedofil în vârstă de 72 de ani. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore
Un bărbat din comună Bârca (Dolj), în vârstă de 72 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce ar fi violat două fetițe

Situație de-a dreptul halucinantă la Dolj. Două fetișe au fost violate de un pedofil în vârstă de 72 de ani. Situația reprobabilă s-a produs în comuna Bârca, județul Dolj.

Individul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore.

Două fetițe au fost violate de un pedofil, la Dolj

În loc să își crească nepoții și să se bucure de ultimii ani din viață, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după a decis să violeze două fetițe de 5 ani. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului după ce o femeie a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza grozăvia.

Pedofilul le-a luat în locuința sa cu forța, relatează Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

„La data de 27 septembrie a.c., ora 20:15, poliţiştii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările. În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, potrivit IPJ Dolj.

Important de precizat este faptul că în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Astfel, în cursul acestei zile, 28 septembrie 2022, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Pedofil din Botoşani, reţinut de poliţişti

Vă aducem aminte că un alt caz care a ajuns viral este cel al unui bărbat în vârstă de 65 de ani din Botoşani care a agresat sexual un copil, în toaleta unui mall. Pedofilul a fost reţinut de poliţişti. Aceştia au fost anunţat de paznicul centrului comercial din oraş.

Prezenţi la fața locului, poliţiştii au demarat o anchetă şi l-au condus pe bărbat la secţia de poliţie unde l-au reţinut pentru 24 de ore.

„Avem o sesizare cu privire la faptul că un minor ar fi fost agresat sexual de un bătrân în mall. Ne-au sesizat agenţii de pază. O femeie de serviciu i-a văzut pe cei doi când au ieşit dintr-o baie a mall-ului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor”, a afirmat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvând al IPJ Botoșani.

De asemenea, în județul Iași, în ultimele luni s-au produs mai multe agresiuni sexuale de o gravitate ieșită din comun. Vorbim despre faptul că un individ a primit o pedeapsă de 18 ani și 10 luni de temniță din partea magistraților din cadrul Judecătoriei Iași. În plus, cel supranumit „Regele pușcăriilor” a fost obligat să îi plătească victimei, o elevă, daune morale de 100.000 de lei. Bărbatul a ajuns din nou în vizorul anchetatorilor în urmă cu peste 2 ani, după ce a agățat o minoră dintr-un club de fițe din Iași.

Astfel, două fetițe au fost violate de un pedofil din Dolj, în vârstă de 72 de ani. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

Adauga un comentariu