Economic Local

Doua firme vor 600.000 de euro pentru platforme supraterane de colectare a deseurilor

Publicat: 20 feb. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doua firme vor 600.000 de euro pentru platforme supraterane de colectare a deseurilor
1

Salubris SA, societatea Primariei de salubrizare, a organizat in cursul acestei saptamani o licitatie pentru achizitionarea unor platforme supraterane pentru colectarea deseurilor. Prevederea bugetara este de 2,8 milioane lei, fara TVA, adica 600.000 euro. La procedura s-au inscris doua societati: Elkoplast Romania SRL si Lavitex Prod SRL. Comisia de evaluarea va declara oferta castigatoare in perioada urmatoare.

Citeste si: Permutari la conducerea Directiei Vamale Iasi! Controlul de la granita, in mana unui singur om. Fostul sef a fost promovat

"Platformele vor fi realizate din 6, 5 sau 4 module alipite, fixate intre ele cu suruburi. Elemente de fixare vor fi vizibile doar la interior. Ansamblul va permite posibilitatea de a suplimenta sau elimina module in functie de necesitate. Modulele vor fi realizate dintr-un cadru metalic din profile deschise cu minimum 3 ambutisari pe lungime, astfel incat caracteristica de profil deschis sa permita patrunderea tratamentului anticoroziv in toate zonele acestuia, iar ambutisarile sa rigidizeze intreaga structura. Structura va fi realizata din profile cu o grosime de perete de minimum 2 mm, imbinate prin suduri continue, inchise, conform standardului EN ISO 3834. In realizarea structurii nu se vor utiliza elemente metalice sudate partial care prezinta parti alipite fara sudura, creand zone stramtorate care nu permit patrunderea vopselei. Se vor respecta cerintele tehnice pentru structuri din otel", se arata in caietul de sarcini. Vor fi achizitionate platforme supraterane inchise cu 6 module – 100 bucati, cu 5 module – 65 bucati, 4 module – 85 bucati.

 

Adauga un comentariu