National

Două grupuri de migranți s-au luat la bătaie în apropiere de Gara de Nord din Timișoara! O persoană a murit și o alta este grav rănită

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două grupuri de migranți s-au luat la bătaie în apropiere de Gara de Nord din Timișoara O persoană a murit și o alta este grav rănită

După ce două grupuri de migranți s-au luat la bătaie în apropiere de Gara de Nord din Timișoara, o persoană a decedat, iar o alta este grav rănită.

UPDATE: În încercarea de a afla detalii despre ce s-a întâmplat, polițiștii și jandarmii au adunat de pe străzi peste 70 de migranți.

Un martor ocular a dezvăluit că totul s-a petrecut extrem de alert, potrivit pressalert.ro. În urma încăierării, cele două victime cu vârste între 23 şi 25 de ani au fost transportate de urgenţă la spital.

Atacatorii au plecat în două direcții după încăierare. La locul incidentului au sosit atât poliţişti de la ordine publică, cât şi cei de Investigații Criminale care au preluat ancheta pentru că una din victime a murit.

Știrea inițială

Potrivit Antena 3, totul a avut loc pe bulevardul General Ion Dragalina. În altercație au fost implicate două grupuri de afgani care, aparent, nu se cunoșteau.

Cele două grupuri erau formate din 6, respectiv 2 persoane de origine afgană, care s-au bătut în plină zi cu cuțite.

Încăierarea s-a soldat cu victime. Mai multe persoane au fost înjunghiate, dintre care una a murit, iar o alta este grav rănită.

În momentul de față, forțele de ordine sunt în alertă și fac eforturi să îi identifice pe ceilalți participanți la violențe.

Articol în curs de actualizare

Adauga un comentariu