Local

Două ieşence au ajuns de urgenţă la spital. Printre victime, o gravidă lovită de propriul frate

Publicat: 17 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două ieşence au ajuns de urgenţă la spital. Printre victime o gravidă lovită de propriul frate
Ambulanță SMURD Iași

Două ieşence au ajuns de urgenţă la spital. Două tinere au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Una dintre victime este o femeie însărcinată, care a fost agresata fizic de propriul frate. Cealaltă persoană ajunsă la unitatea medicală este o femeie care a avut o tentativă de suicid.

Ajunsă la spital după ce a fost bătută de frate

Marilena R., în vârstă de 36 de ani, domiciliata în Iaşi, a ajuns la spital după ce a fost agresata fizic de propriul frate. Marilena, însărcinată în primul trimestru, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu o contuzie a cotului stâng şi o contuzie toracoabdominala. A fost trimisă de urgenţă la secţia de Ginecologie a unităţii medicale.

„R. Marilena, 36 de ani, din Iaşi, cu o sarcină în evoluţie primul trimestru. Agresată fizic de către frate, a fost diagnosticată cu contuzie cot stâng şi contuzie toracoabdominală. Trimisă la Ginecologie.”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

A vrut să se sinucidă

Un alt apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut în urmă cu puţin timp. Se solicita de urgenţă un echipaj medical la Iaşi. C.L., o tânără, în vârstă de 31 de ani a avut o tentativă de suicid. Femeia, din judeţul Botoşani, locuia cu prietenul ei în Municipiul Iaşi. Prietenul a solicitat o ambulanţă pentru că iubita să se afla în stare comatoasă. Echipajul medical s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Tânăra a fost diagnosticată cu intoxicaţie voluntară acută cu gama-hidroxi-butirat (GHB) şi etilism acut. A fost internată de urgenţă pe secţia de Medicină Internă.

„ C. L., tânăra în vârstă de 31 ani, din judeţul Botoşani, locuieşte cu prietenul în Iaşi. Prietenul a solicitat ambulanţă pentru ca pacientă era comatoasă. A fost diagnosticată cu intoxicaţie voluntară acută cu gama-hidroxi-butirat(GHB) şi etilism acut. A fost internată în urgenţă pe secţia de Medicină Internă.”, a precizat sursa menţionată anterior.

Sinucidere macabră la Iași

La sfârșitul lunii trecute, o femeie din Iași, s-a sinucis. Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că o femeie, în vârstă de 59 de ani, a căzut de la înălțime în cartierul Alexandru cel Bun din Municipiul Iași.

„Femeie, în vârstă de 59 ani. Căzută de la etaj 6, s-a sinucis pe Bulevardul Alexandru cel Bun. Leziuni incompatibile cu viața.”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa Unității de Primiri Urgențe SMURD Iași.

Vineri, 24 aprilie 2020, ora 16.29, a fost apelat numărul unic de urgență 112, unde s-a sesizat că o persoană de sex feminim din zona Str. Zimbru s-a aruncat de la etaj. La fața locului au fost direcționați lucrători de poliție, ambulanță și pompierii, potrivit purtătorului de cuvânt.

Un al caz de sinucidere s-a produs la începutul lunii martie a acestui an. Momente teribile pentru un bărbat din municipiul Iaşi. Cunoscut a fi un consumator obişnuit de alcool, acesta a decis să-şi curme viaţa. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a decis să se arunce de la etajul 7 al imobilului în care locuia. C.L. avea internări repetate la Spitalul de Psihiatrie pentru că era depresiv. În urma impactului acesta a fost găsit în stop cardiorespirator, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, suferind un traumatism cranio cerebral, traumatism toraco-abdominal, un traumatism de bazin.

În pofida eforturilor medicilor, s-a declarat decesul. În cauză s-a întocmit dosar penal, fiind anunţată poliţia şi medicină legală. În momentul sinuciderii bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu