National

Două persoane amenință că își dau foc, pe acoperișul unei clădiri din București!

Publicat: 19 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două persoane amenință că își dau foc pe acoperișul unei clădiri din București

Un incident are loc chiar în aceste momente în București. Din primele informații, se pare că trei persoane s-au urcat pe un acoperiș și amenință că se vor incendia.

La fața locului s-au deplasat negociatorii ISU care încearcă să convingă persoanele să coboare de pe acoperișul unei clădiri din zona Timpuri Noi.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați, prin apel la 112, că trei persoane se află pe acoperișul unei locuințe, din sectorul 3.

Pe acoperiș au mai rămas două persoane

Locuitorii din zonă au surprins mai multe imagini pe care se pot observa trei persoane, doi bărbați și o femeie, care s-au urcat pe acoperișul unei clădiri din zona Timpuri Noi din București.

Se pare riscă să fie evacuați din casă, iar acesta ar fi motivul pentru care au amenințat că se vor incendia. După ce au ajuns pompierii, una dintre persoane a coborât, iar pe acoperiș au mai rămas doar două.

Unul dintre bărbații de pe acoperiș ține în mâini un bidon cu lichid, și amenință că își va da foc dacă va fi evacuat din casă.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției de Poliție pentru a lua primele măsuri. Cele două persoane au incendiat o cârpă pe acoperișul clădirii pe care s-au urcat, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Doi copii, răniţi în urma unui accident produs în judeţul Mureş

Un accident rutier grav s-a produs în în judeţul Mureş. Din primele informații, se pare că două autoturisme s-au ciocnit, iar un copil cu vârsta de 6 ani şi un adolescent de 16 ani au fost răniţi.

Victimle au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Mureş.

Copilul de şase ani este în stare gravă, fiind încadrat la cod roşu medical.

Cei doi şoferi ai autoturismelor implicate au scăpat nevătămaţi.

Adauga un comentariu