Local

Două persoane, reținute pentru trafic de droguri. Ieșenii au fost prinși în flagrant cu 2 kg de cannabis

Publicat: 08 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două persoane reținute pentru trafic de droguri. Ieșenii au fost prinși în flagrant cu 2 kg de cannabis
La data de 07.07.2021, poliţiştii din Iași au dispus reținere pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere, fără drept, în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc

La data de 07.07.2021, poliţiştii din Iași au dispus reținere pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere, fără drept, în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la începtul lunii iulie 2021, inculpații au procurat din Spania o cantitate de cannabis, pe care au introdus-o pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de coletărie.

La data de 07.07.2021, ofițerii de poliție judiciară Iași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor doi inculpați, după ce aceștia au ridicat de la societatea de transport un colet, ce conținea 4 cutii de detergent, în care era disimulată cantitatea de aproximativ 2 kilograme de cannabis.

Ieșenii urmează să fie propuși pentru arestare preventivă

La data de 08.07.2021, inculpații reținuți urmează să fie prezentați Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și al ofițerilor de poliție judiciară din Alba Iulia.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmit autorităţile.

Adauga un comentariu