Local

Două zboruri către Iași au fost afectate din cauza ceții dense

Publicat: 06 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două zboruri către Iași au fost afectate din cauza ceții dense
Avion în ceață

Luni, 6 decembrie 2021, din cauza condițiilor meteorologice dificile, cursa aeriană Dortmund-Iasi a fost anulată iar cea Bruxelles-Iași a suferit o modificare cu privire la aeroportul pe care s-a aterizat.

Din cauza ceții dense și a burniței, aeronava din Bruxelles a aterizat pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava, la ora 19.30. Pasagerii au fost preluaţi cu autocarul și aduşi la Iaşi. Ambele zboruri sunt ale companiei TAROM.

„Din motive operaţionale, cursa Dortmund-Iasi a fost anulată, fiind programată mâine, ora estimată pentru sosire – 11.13

Cât priveşte zborul de Bruxelles, acesta a fost deviat la Suceava, din cauza ceţii dense, după ce a încercat de două ori să aterizeze. Pasagerii au fost preluaţi cu autocarul și aduşi la Iaşi”, au declarat reprezentanții Aeroportului Internațional Iași.

Un pasager a vorbit pentru reporterii Cotidianului BZI despre experiența avută la bordul aeronavei care a aterizat pe Aeroportul din Suceava. Acesta susține că datorită piloților nu s-a simțit în nicio secundă în pericol.

„Este o cursă Tarom. Piloții sunt foarte buni. Au creat un sentiment de siguranța și încredere. Am aterizat fără probleme la ora 19.30 pe Aeroportul din Suceava”, a declarat un pasager.

Adauga un comentariu