Magazin

Dozatoarele de apă – avantaje și tipuri

Publicat: 13 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dozatoarele de apă  avantaje și tipuri

Un dozator apă este, după cum sugerează și numele său, un dispozitiv care furnizează apă. Se utilizează pentru a asigura accesul ușor la apa potabilă. Dozatoarele de apă au devenit o parte necesară a societății.

Un dozator de apă poate fi util în multe situații. Unele firme preferă să aibă dozatoare de apa, deoarece oferă clienților și angajaților accesul ușor la apă, fără a trebui să ia pauze prelungite sau să se ducă la magazin.

Dozatoarele de apă sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în case care nu dispun de apă potabilă de la robinet, sau de către oamenii cărora nu le place gustul apei de la robinet.

Dozatoarele de apă sunt de obicei o opțiune ecologică, deoarece după consumul de apă îmbuteliată se strâng o mulțime de deșeuri din plastic.

Acestea au diverse avantaje și sunt de diferite tipuri. Dacă vă gândiți să vă achiziționați un dozator de apă, trebuie să știți care sunt avantajele și tipurile lor. Cunoscând avantajele  și tipurile dozatoarelor de apă, vă veți putea alege cel mai potrivit model pentru dvs.

Avantaje ale dozatoarelor de apă

Primul avantaj al utilizării dozatoarelor de apă este lipsa țevilor. Nu veți avea nevoie de nici o instalație sanitară. În plus, mărimea compactă a dozatorului facilitează depozitarea acestuia oriunde în bucătărie sau în orice alt loc potrivit. Un alt lucru de luat în calcul este disponibilitatea. Există multe tipuri diferite de dozatoare de apă pe piață și puteți alege modelul cel mai potrivit pentru dvs.

Instalarea dozatorului de apă se face de către companie, ceea ce reprezintă o ușurare pentru toți cei care achiziționează un dozator de apă. Este foarte ușor de folosit iar întreținerea sistemului de filtrare este redusă.

Dozatoarele de apă trebuie să fie curățate cel puțin o dată pe săptămână, iar curățarea lor este foarte simplă. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să înlocuiți piesele când este necesar.

Economia de bani este un alt avantaj al dozatoarelor de apă. Achiziționând un astfel de produs, veți face economie deoarece nu veți mai cumpăra sticle de apă individuale sau căni de apă filtrante.

Prețul unui dozator este foarte accesibil. Oricine își poate achiziționa un astfel de produs.

Apa îmbuteliată este curată, gustoasă, de foarte bună calitate, sănătoasă pentru organism.

Unele dozatoare de apă au o opțiune de încălzire și de răcire a apei. Astfel, puteți avea imediat acces la apă caldă sau rece.

Odată ce v-ați achiziționat un dozator de apă, îl veți putea folosi foarte ușor. Trebuie doar să vă familiarizați cu el citind manual cu instrucțiuni. Orice îl poate folosi, chiar și copiii. Nu trebuie să fii expert ca să-l folosești.

Tipuri de dozatoare de apă

Dozator de apă cu alimentare prin bidon de apă. Un astfel de dozator este perfect pentru aprovizionarea cu apă potabilă deoarece apa se află în interiorul unei sticle. Șansele de a fi contaminată sunt foarte mici în comparație cu atașarea dozatorului la rețeaua de apă. Dozatorul de apă cu sticle este perfect pentru birouri și diverse locuri din casa dvs. În plus, îl puteți muta cu ușurință ori de câte ori aveți nevoie de apă potabilă curată. Atunci când aprovizionarea cu apă s-a terminat, trebuie doar să înlocuiți sticla goală cu o sticlă plină. Sticlele pot fi de 2, 3 sau 5 litri.

Dozator de apă montat pe perete. Acest dozator este perfect pentru cei care nu doresc să înlocuiască regulat sticlele de apă doar pentru a avea acces la apă potabilă curată. Dozatorul de apă montat pe perete este conectat la rețeaua de apă. Apa este apoi filtrată în interiorul dozatorului, fiind pură tot timpul. Atâta timp cât există o rețea, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la sursa de apă curată.

Dozator de apă de pus pe masă. În cazul în care nu aveți foarte mult spațiu în casă, acest model este cea mai bună alegere pentru dvs. Îl puteți pune pe masă sau pe blat și îl puteți conecta la rețeaua de apă sau îi puteți pune o sticlă.

Dozator de apă fără sticlă. Acest tip de este ideal pentru școli, birouri sau pentru nevoi industriale. Acesta se conectează la o rețea de apă iar apa este filtrată pentru a asigura un aport bun de apă curată. Acesta poate părea la fel ca și dozatorul de apă montat pe perete, dar din punctul de vedere al funcționalității, dozatorul de apă fără sticlă poate fi folosit de mai multe persoane în același timp.

Un dozator de apă este foarte util în casă sau birou. Oricând veți putea folosi apă potabilă curată. Acum că  v-ați făcut o idee despre diferitele avantaje și tipuri, puteți cumpăra un dozator de apă potrivit nevoilor voastre, din magazinul online aquatime.ro.

Adauga un comentariu