BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Andrei Lazăr, chirurg plastician – estetician, discută în platoul BZI LIVE despre cererea mare a pacientelor pentru procedurile „mommy makeover”, pentru a ajunge la formele de dinainte de naștere – FOTO

Publicat: 05 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În emisiunea BZI LIVE din 6 septembrie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitatul dr. Andrei Lazăr, chirurg plastician şi estetician, va discuta despre numărul mare de solicitări venite din partea pacientelor pentru intervențiile „mommy makeover”, adică acele intervenții chirurgicale care ajută femeile să revină la formele inițiale dinainte de naștere. Tot ce trebuie să știm înainte de a recurge la intervenții chirurgicale estetice. Care sunt beneficiile? Dacă există dezavantaje sau contraindicații și la ce perioadă de timp după injectarea botoxului sau a acidului hialuronic, ar trebui să revenim la medicul estetician pentru ajustări. Ce alte solicitări mai au ieșencele în materie de frumusețe, aflăm în emisiunea BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu