BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Cesara Botezatu, medic primar psihiatru, Institutul de Psihiatrie Socola Iași vorbește în emisiunea BZI LIVE despre ultimele statistici privind consumul de droguri – FOTO

Publicat: 07 aug. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii

În emisiunea de sănătate BZI LIVE, 8 august 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitata dr. Cesara Botezatu, medic primar psihiatru, Institutul de Psihiatrie Socola Iași va discuta despre numărul tot mai mare de tineri care au nevoie de internare și tratament de specialitate după consumul exagerat de droguri și alcool. Ultimile statistici ale instituțiilor implicate în prevenirea și combaterea consumului de droguri, arată că după București, Iașul este al doilea oraș, la consumul de heroină.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Comentarii
  • Slabuta Cesara Botezatu.Slabuta la carte si mai slauta psihiatra.Nici nu stie cuce se mananca tratarea drogurilor.Doar smecherii,internari pentru pensionare si spaga la greu.

  • Fata de cartier.Cu facultatea de medicina facuta la privat.A iesit sefa de sectie la Drogodependenti cu utima nota din 14 doctori.Tupeu maxim. Foarte slaba profesional.Habar nu are de psihiatrie sau droguri.Pensioite, spaguta si barfa cu Lolita.Nerecomandat.

  • Nu pot sa cred căci o intervievați pe acest specimen, nu cunoaște nimic din psihiatrie și mai ales se droguri.Pw ia o interesează cine este șef și se visează manager. La susținut pe Saramet și tremură din cauza căci nu mai este. Nu are nici o treaba cu pshiatria.

  • Slăbuț Dna Doctor…păcat și nedrept pentru colegii dvs din Socola.Lăsați adevărații profesioniști pe scaunul ăla…Pe dr Andrei adevăratul promotor al acestui proiect l-ați îndepărtat.Respect D-nule dr Andrei.

Adauga un comentariu