BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Elena Ișan, şefa laboratorului din cadrul DSVSA Iași, în studioul BZI LIVE! Discuție despre ce conțin produsele alimentare din magazine și proiectele derulate în cadrul instituţiei – FOTO

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 5 noiembrie 2020, începând cu ora 11:00, va fi prezentă în studioul BZI LIVE dr. Elena Ișan, șef serviciu în cadrul Laboratorului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor din cadrul DSVSA Iași. Specialistul din cadrul instituției va discuta despre probele de alimente analizate în decursul anului 2020 și ce conțin produsele alimentare de pe rafturile magazinelor din Iași dar și ce trebuie să știm atunci când alegem produsele de post. De asemenea, dr. Elena Ișan va discuta și despre proiectele derulate de laboratorul DSVSA Iași în anul 2020.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu