National

Dr. Emilian Imbri, despre Paște: „O să facem ce am făcut şi anul trecut”

Publicat: 12 mart. 2021
Emilian Imbri

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București a spus ce se va întâmpla de Paşti, în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19. „Am senzaţia că trecem atât de rapid prin momente similare anului trecut”, spune medicul.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri 5.010 cazuri noi de Covid și 108 decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore de în România. Potrivit GCS, până vineri, în România, au fost confirmate 850.362 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 777.715 pacienți au fost declarați vindecați.

În acest context, dacă numărul de cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2 va continua, dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București crede că este clar cum vom petrece Sărbătorile Pascale din acest an.

„Ţineţi minte discuţia de anul trecut. Am senzaţia că trecem atât de rapid prin momente similare şi atât de rapid se succed aceste sărbători încât practic te apucă un sentiment de spaimă când te gândeşti că iar vine Paştele şi iar te gândeşti ce o să facem. O să facem ce am făcut şi anul trecut.

Anul trecut au fost controverse, atât din partea reprezentanţilor Bisericii, cât şi din partea instituţiilor statului. Măcar să ajungem şi să fim sănătoşi, să putem trece peste aceste sărbători şi să nu ajungem în a face atât de multe dorinţe ale noastre, mersul în cluburi, în baruri, să se amestece cu nemulţumirea faptului că nu putem merge la Înviere. Nimeni nu trece peste sărbători precum Învierea sau Crăciunul”, a spus dr. Emilian Imbri.

Comentarii
  • Face pupinfundism guvernului? Cate paturi de ATI noi a infiintat de cand e manager? Sa vorbeasca despre spital si despre investitiile aduse acolo nu de Invierea Domnului!

  • Încă un timpit, alături de Arafat incompetentul da la MAI care se baga, în boli contagioase, virusogie, epidemiologie, musca-n lapte!

Adauga un comentariu