National

Dr. Monia Pop, despre Gabi Luncă: „Eu nu sunt o persoană liniștită, dar atunci când deschidea ușa se relaxa tot”

Publicat: 05 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dr. Monia Pop despre Gabi Luncă Eu nu sunt o persoană liniștită dar atunci când deschidea ușa se relaxa tot
Monica Pop, medic oftalmolog

Medicul Monica Pop a vorbit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, despre Gabi Luncă. Ea spune despre artistă că i-a fost pacient şi era un om absolut special.

Medicul Monica Pop aprecizat că cei trei artişti trecuţi în nefiinţă în această perioadă, Cornelia Catanga, Nelu Ploieşteanu şi Gabi Luncă i-au fost pacienţi. Pentru toţi a avut cuvinte de laudă, dar despre Gabi Luncă a vorbit în special ca fiind un om foarte blând care inspira liniște.

„Eu nu sunt o persoană liniștită, dar atunci când deschidea ușa se relaxa tot. Era un om absolut special şi de o distincție comportamentală de necomparat. Niciunul din pacienții mei nu mi-a creat aceasta senzație. Am fost într-o emisiune cu dânsa şi acea liniște sufletească pe care o răspândea în jur am văzut şi în copii dânsei, echilibrați şi elegant educați. Aș vrea să vă rog sa trimiteți reportajul la toate forurile conducătoare care împiedica tot ce e firesc pe lumea asta.”, a spus medicul Monica Pop.

Copiii lui Gabi Luncă, devastați de durere. „Am vrut să ajung pacient în ATI ca să pot fi lângă măicuța mea”

Știind că boala i-ar fi putut afecta rând pe rând organele cântăreței, fiica ei Rebeca a mărturisit că și-ar fi dorit să fie donator, în cazul în care „măicuța” ei ar fi avut nevoie.

„Au mai fost telefoane, iar la ultima discuție am mințit-o și am remușcări. (…) Nu i-am cerut să mai trăiască mama 10 ani, am cerut o lună. Să fie mama acasă, să ne povestească, să nu fie singură (…) M-am oferit donator de organe, m-am gândit că vor ceda și rinichii, m-am gândit în primă fază la plămâni, dar v-am spus am fost dispusă să mă contaminez, să ajung pacient ATI ca să pot fi lângă măicuța mea să o îngrijesc”, a mai spus ea cu lacrimi în ochi.

Gabi Luncă, premoniție înainte să moară

Estera, una dintre fetele cântăreței a mărturisit că Gabi Luncă a avut o premoniție, chiar înainte să moară. Marea interpretă de muzică populară avea o vedenie, iar când a povestit-o fiicei sale, aceasta și-a dat seama că mama mei urma să plece în curând dintre noi.

Fiica lui Gabi Luncă a subliniat că ceremonia de comemorare a indrăgitei artiste are loc într-un cadru restrăns iar poliţia nu are de ce să îşi facă griji.

„Sala aceasta aparține a Bisericii Renovatio care ține slujbă aproape în fiecare seară cu respectarea distanțării sociale. Sala este de 3.000 de metri pătrați asigură un loc pentru 700-800 de persoane în condițiile actuale.

Adauga un comentariu