BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar de medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, discută în emisiunea BZI LIVE despre riscurile înțepăturilor de insecte ce pot fi fatale – FOTO

Publicat: 17 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În emisiunea BZI LIVE, 18 iulie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitatul dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar de medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, va vorbi despre mușcăturile de căpușe, înțepăturile de albine ce pot provoca șocul anafilactic, iar pentru unele persoane care nu administrează imediat un antihistaminic și adrenalină, se poate ajunge la deces. Un alt subiect al emisiunii BZI LIVE, va fi legat de cazurile Covid-19 care au crescut în ultima perioadă și masurile care ar trebuie luate în acest sens.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu