Actualitate

Dr. Victor Costache a recunoscut! Ludovic Orban i-a cerut să demisioneze deoarece medicul dorea testarea în masă a populației

Publicat: 30 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dr. Victor Costache a recunoscut Ludovic Orban i-a cerut să demisioneze deoarece medicul dorea testarea în masă a populației
Dr. Victor Costache

Dr. Victor Costache, fost ministru al Sănătății, a recunoscut la Sinteza Zilei că Ludovic Orban i-a cerut demisia pe motiv că ar fi propus testarea în masă, după o discuție cu profesorul Adrian Streinu-Cercel.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă este adevărat că Ludovic Orban i-a cerut demisia dr. Victor Costache a recunoscut că da şi a dezvăluit şi motivul, deşi inițial a spus că s-a retras din motive personale.

„Mi s-a cerut demisia de către Ludovic Orban și ăsta e momentul să o declar și să o recunosc la mai bine de un an de la acest episod.

Unul din motive a fost testarea în masă și faptul că, preluând acest mesaj și această inițiativă a domnului profesor Adrian Streinu Cercel, cu care am colaborat extraordinar de bine și pe care îl respect, am fost într-un fel acuzat de fraternizare cu opoziția, cu PSD.

Vreau să spun că în medicină nu există o poziție sau o guvernare. În medicină există interesul pacienților și a oamenilor”, a declarat Victor Costache, fostul ministru al Sănătății.

Articol în curs de actualizare

Adauga un comentariu