Prima pagină » Radio » Actualitate » Dragoș Bucur, dezvăluiri despre cea mai mare greșeală din copilărie. Ce sfat le-a dat celor trei copii

Dragoș Bucur, dezvăluiri despre cea mai mare greșeală din copilărie. Ce sfat le-a dat celor trei copii

30 ian. 2023, 12:54,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgitul actor Dragoș Bucur a vorbit recent despre despre cea mai mare greșeală din copilărie, ba chiar a vorbit și cu cei trei copii cu privire la acest episod din adolescență. Deoarece este un părinte grijuliu, acesta a abordat, în familie, teme precum consumul de alcool, droguri sau fumatul. Învitat într-un podcast, Dragoș Bucur a dat chiar un exemplu personal care i-ar fi putut fi fatal.

Dragoș Bucur, cea mai mare greșeală din copilărie

Dragoș Bucur a povestit în cadrul unui podcast care a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o în viața lui. Actorul a dezvăluit că a vorbit și cu copiii săi despre acest episod din adolescența lui, care l-a marcat. În vârstă de 45 de ani, vedeta a participat la podcastul lui Mihai Bobonete.

Întrebat care a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o în viață, actorul a dezvăluit o întâmplare din adolescența sa. Astfel, Dragoș Bucur a mărturisit că are discuții cu fiica lui adolescentă, Sofia, despre pericolul pe care îl reprezintă consumul de alcool, țigări, droguri. Ba chiar, actorul a dat și un exemplu personal despre modul în care aceste substanțe consumate în exces te pot pune în pericol.

„La 17 ani m-am îmbătat atât de tare, încât la un moment dat mi-am dat seama că eram într-unul din cele mai înalte hoteluri din Jupiter, 14 etaje parcă, mergeam pe terasă, sus, pe marginea aia de 10 cm, la 2 noaptea. Mergeam pur și simplu, eram un zeu, beat rău de tot. Probabil Dumnezeu a avut grijă de mine să nu fac pasul ăla. Pe care în mod normal l-aș fi făcut, la cât de beat eram. M-am trezit, mi-am dat seama ce fac, m-am dat jos, a fost un moment important pentru mine”, a povestit Dragoș Bucur.

Ce spune Dragoș Bucur despre copiii lui

Dragoș Bucur și soția lui, Dana Nălbaru, sunt împreună de mai bine de 18 ani. Cei doi au împreună trei copii, Sofia, Roxana și Kadri, dintre care unul este adoptat. Aceștia sunt doi părinți extrem de implicați în creșterea și educarea copiilor.

La un moment dat, ei au considerat că sistemul homeschooling este mai potrivit pentru ei, motiv pentru care i-au retras de la școală. Întrebat ce crede că vor face copiii lui în viață, Dragoș Bucur a mărturisit că nu își dorește să pună presiune pe ei și că îi va sprijini indiferent ce vor alege.

„În momentul în care eu mă gândesc îi încarc pe ei cu ceva. Nu-mi doresc pentru ei să devină ceva anume. Nici măcar nu încerc să îmi închipui. Aș vrea doar să facă lucru ăla care o să îi facă fericiți toată viața, să nu devină o corvoadă”, a explicat actorul.

Totuși, în funcție de personalitatea fiecăruia, actorul a mărturisit în ce direcții crede că vor merge cei trei copii.

„Sofia o să meargă cu camper-ul (n.r – autorulota) prin lume, Kadri o să aibă de-a face cu matematica și cu științele, iar Roxana cu dansul sau ceva legat de scenă”, a mai spus Dragoș Bucur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *