Actualitate

Drama familiei Olariu: „Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit!“

Publicat: 18 sept. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Drama familiei Olariu Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit
Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de când Sebastian Olariu a decedat în urma accidentului produs de Vlad Pascu, mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit

Chiar dacă au trecut 4 săptămâni de când Sebastian Olariu a decedat în urma accidentului produs de Vlad Pascu, mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit. Tatăl băiatului, Valentin Olariu, susține că soția îl pune să trimită mesaj fiului lor să nu plece de la cazare pentru ca va fi omorât.

Valentin Olariu: „Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit!“

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu, unul dintre studenții care au murit în urma accidentului produs de Vlad Pascu, la 2 Mai, a delcarat că soția lui încă nu realizează că fiul ei a decedat.

„Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoatcă acasă!”, a declarat, Valentin Olariu.

Bărbatul a adăugat că mama lui Sebi încă îl așteaptă pe fiul ei acasă și îl pune pe soțul ei să îi trimită mesaj, prin care să-i spună să nu pelce de la cazare deoarece va fi ucis.

„Mama lui nu realizează, tot îl aşteaptă acasă, uşa e deschisă, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vineri seara, el a murit sâmbătă dimineanţă”, a menționat Valentin Olariu.

Tatăl lui Sebi vrea să se facă dreptate

Valentin Olariu a comentat atitudinea lui Vlad Pascu, dar şi a mamei acesteia, care încearcă să-l scoată din ţară.

„Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i.am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu! Dosarul a venit acum la Bucureşti şi sper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai menționat Valentin Olariu.

Vlad Pascu a fost arestat după ce a lovit cu mașina un grup de tine în stațiunea 2 Mai. Doi dintre aceștia au fost uciși pe loc, restul au fost răniți grav. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Martorii în dosarul cel de la DIICOT au povestit anchetatorilor cum era în anturajul acestuia.

„Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis trăgea pe nas cocaina, de obicei acasă la el. Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metanfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai mult oxicodonă. Nu știu cam câte pastile, dar toți am priza de acolo”, a spus unul dintre martori.

Vlad Pascu se drogheze de la vârsta de 13 ani și, potrivit surselor din anchetă, mama a fost cea care a susținut acest viciu și lui și apropiaților. Miruna Pascu era cea care făcea rost de medicamente care pot fi procurate doar din farmaciile spitalelor, pe care apoi le dădea tinerilor la petreceri, la fel cum se asigura că băiatul ei nu-i lipsește nimic.

Acum, chiar dacă a trecut mai bine de o lună de când Sebastian Olariu a decedat în urma accidentului produs de Vlad Pascu, mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit.

Comentarii
  • Și în tot timpul asta romanii continua sa se scarpine în cur în loc sa ia atitudine oficiala împotriva mafie drogurilor în mod special și al mafiei care conduce aceasta tara în mod general. Parlament = inculti și parveniți conduși de mafie. Instituțiile statului de control- prostituție mafiota; Guvernul României- clovnii mafiei. Instituția prezidențială- capul României eșuate sub ghetele pline de rahat al mafiei. Romanii- o nație de prosti subjugata de mediocritate, cu valori nule și nude.

Adauga un comentariu