Local

Dramă pentru angajații unui supermarket din Iași! Accident rutier grav cu angajați ai Profi!

Publicat: 02 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dramă pentru angajații unui supermarket din Iași Accident rutier grav cu angajați ai Profi

Vestea unui impact devastator a picat ca o bombă pentru toți angajații magazinului Profi din Iași. Astfel, ieri dimineață, în municipiul Iași a avut loc un accident rutier grav.

„În jurul orei 7:30 am fost sesizați printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza municipiului Iași, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toma Cozma, din municipiul Iași, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, șoferul și pasagera din autoturism au fost răniți. De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Tânăra care se afla în dreapta șoferului a suferit leziuni serioase

Din informațiile deținute de către reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași”, cei doi ocupanți ai mașinii sunt angajați ai supermarketului Profi, din zona Copou. De asemenea, din primele informații reiese că tânăra care se afla în dreapta șoferului a suferit leziuni serioase, fiind transportată în stare gravă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„La Unitatea de Primire a Urgențelor a ajuns o femeie în vârstă de 32 de ani, pasager dreapta, care nu purta centura de siguranță. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, un șoc hemoragic, o fractură deschisă la gamba stângă, o fractură de antebraț, precum și o contuzie toraco-abdominală. Starea pacientei este gravă. Acum este intubată și ventilată mecanic. După tratament și evaluare, o vom trimite la Spitalul de Neurochirurghie”, a declarat ieri prof. univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

 

 

 

Adauga un comentariu