Cancan ultimă oră

Drama prin care a trecut Adelina Pestrițu. Vedeta a pierdut sarcina

Publicat: 02 dec. 2021
Adelina Pestrițu a mințit că are CoVid-19
Vedeta și-a pierdut copilul pe care și l-a dorit extrem de mult

Drama Adelinei Pestrițu. Este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, iar în urmă cu câțiva ani a fost căsătorită cu Liviu Vârciu. Puțină lume știe că Adelina a trecut printr-o adevărată dramă.

Vedeta și-a pierdut copilul pe care și l-a dorit extrem de mult.

Drama Adelinei Pestrițu. Vedeta a pierdut copilul: “M-a marcat acest episod”

Drama Adelinei Pestrițu. Fosta soție a lui Liviu Vârciu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut online din România, dar puțină lume știe drama prin care a trecut. Adelina Pestrițu a făcut dezvăluiri șocante despre trecutul ei. Până să devină soția lui Liviu Vârciu, Adelina nu era cunoscută de nimeni. Cei doi au fost căsătoriți câțiva ani, dar căsnicia lor s-a destrămat într-un final.

Nimeni nu a știut care a fost motivul despărțirii, dar bruneta a spus adevărul abia acum. Se pare că relația lor s-ar fi răcit după ce Adelina ar fi pierdut sarcina. Vedeta a fost marcată de acel moment și își aduce aminte cu mare tristețe de acel eveniement.

“M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”, a mărturisit Adelina.

Adelina l-a acuzat pe Liviu Vârciu de infidelitate

Când l-a cunoscut pe Liviu, Adelina s-a îndrăgostit iremediabil și a renunțat la iubitul ei de la acea vreme. De asemenea, artistul a fost fascinat de frumusețea Adelinei și a uitat de viața amoroasă tumultoasă pe care o avusese până atunci. Astfel, Vârciu a decis să se facă băiat de casă, iar timp de un an a fost căsătorit cu Adelina. Se pare că solistul trupei L.A nu a putut fi fidel soției sale. Adelina a pus un detectiv particular pe urmele artistului, iar ulterior a aflat că a înșelat-o.

„Nu mai suntem împreună, mi-am luat toate lucrurile şi m-am mutat cu chirie, deoarece m-a înşelat. Nu mai suportam situaţia în care ne aflam. Îmi e greu, am crezut că această căsătorie o să fie pentru toată viaţa, dar nu a fost să fie. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, e soţul meu şi îl respect enorm. Atât pe el, cât şi pe familia lui. Între mine şi Liviu nu mai există cale de împăcare, asta vă pot asigura 100%. Acum am nevoie de linişte, deoarece vreau să îmi revin. Nu este uşor ca la doar 23 de ani să ai o căsnicie eşuată, este ceva ce te marchează pe toată viaţa”, declara Adelina la acea vreme.

După ce au divorțat, cei doi au avut mai multe tentative de împăcare, dar într-un final, Liviu a ajuns la concluzia că nu mai există șanse de împăcare cu fosta soție. În prezent, Adelina este căsătorită cu Virgil Șteblea și au împreună o fetiță minunată. Vedeta își amintește cu emoție de momentul în care a fost cerută în căsătorie de afacerist.

„Într-o zi mai spre seară, stăteam noi așa și îl aud: «Auzi, ia, ia ceva pe tine și hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare».

Adauga un comentariu