Cancan

Duduianu senior a pus la cale un plan de răzbunare. “Vrea ca ucigaşul fiului său să fie…”

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Duduianu senior a pus la cale un plan de răzbunare. Vrea ca ucigaşul fiului său să fie
Duduianu senior a pus la cale un plan de răzbunare

Duduianu senior a pus la cale un plan de răzbunare. Şeful Duduienilor, seniorul Nicolae, ar vrea cu orice preţ răzbunare după ce fiul său, Emi Pian, a fost ucis. Totul ar fi plănuit în cel mai mic detaliu, cu toate că se afla în spatele gratiilor.

Duduianu senior a pus la cale un plan de răzbunare

Cancan a intrat în posesia unor amănunte şocante legate de planul de răzbunare pe care l-ar fi pus la cale familia Duduienilor.

Potrivit unor surse cancan, cu toate că se afla în închisoare, iar starea sa de sănătate este una extrem de precară, Nicolae Duduianu, adevăratul lider al clanului interlop, nu se lăsa şi ar vrea cu orice preţ să răzbune moartea fiului său.

În clanul ce are cartierul general în Rahova se vorbeşte tot mai des de răzbunare. Conform unor surse din anturajul Duduienilor, la priveghi, interlopii ar fi decis că seniorul să rezolve cazul din puşcărie. Din câte se pare, adevăratul lider al Duduienilor ar intenţiona să-i „execute” pe cei din clanul Rinu în următoarea perioadă. În familia răposatului Emi Pian s-ar fi discutat de angajarea a 5-6 „băieţi” care să rezolve ”treaba murdară”, iar ulterior seniorul Duduienilor să-şi asume faptele.

”Ucigaşul fiului său să fie executat”

”Seniorul Duduianu vrea cu orice preţ răzbunare. Vrea ca ucigaşul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-şi asume toate faptele, pentru că e la puşcărie, e bătrân şi n-ar mai avea mult de dus”, ne-au declarat surse din anturajul clanului.

Nicolae Duduianu, internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Potrivit unor surse Cancan.ro, Nicolae Duduianu s-ar afla internat la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus de urgenţă în urma unui infarct, suferit după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fiului său. Din câte se pare, capul Duduienilor n-ar fi într-o stare de sănătate prea bună. Bărbatul e devastat de lovitura crâncenă pe care a primit-o familia sa.

”E internat la spitalul de la Jilavă. S-a «prăjit» de când a aflat că a murit Emi. E sub supraveghere medicală permanentă. Nu este bine deloc”, au declarat sursele noastre.

Duduianu senior a pus la cale un plan de răzbunare. Închis pentru tentativa de omor

Pe 7 februarie 2019, un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la 112 şi a povestit că, în timp ce traversa, pe verde, la intersecţia Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenţionat cu maşina, după care şoferul a fugit. Iniţial, dosarul a fost instrumentat de poliţiştii Brigăzii Rutiere însă, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi după audierea martorilor, s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri.

Ulterior, poliţiştii au conchis că şoferul era Nicolae Duduianu, un exponent al vechii generaţii de interlopi care „conducea” Bucureştiul în anii ’90. Acesta ar fi încercat să treacă pe roşu, însă a fi avut un conflict cu pietonul, care nu s-ar fi dat la o parte şi chiar i-a dat cu piciorul în maşină.

Adauga un comentariu