Cancan

Dulce Maria din Rebelde a născut! A publicat primele imagini cu fetița ei

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dulce Maria din Rebelde a născut A publicat primele imagini cu fetița ei
Protagonista serialului Rebelde a devenit mama unei fetițe la sfârșitul anului trecut

Veste importantă pentru fanii actriței Dulce Maria, protagonista din Rebelde, care a născut o fetiță și a postat primele imagini cu ea. Frumoasa actriță este în culmea fericirii de când s-a căsătorit cu iubitul ei și a devenit mamă. Dulce Maria și Paco Alvarez sunt împreună din 2016, însă abia în 2019 și-au oficializat relația.

Cine nu își mai amintește de Dulce Maria, frumoasa protagonistă a serialului Rebelde? Ei bine, actrița este acum mamă, după ce a născut la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, abia acum a făcut publice primele fotografii cu fetița ei.

Dulce Maria din Rebelde a născut o fetiță

Actrița Dulce Maria din serialul Rebelde este în culmea fericirii de când a devenit mamă. Cu toate că acest lucru s-a întâmplat anul trecut, vedeta și-a ținut fetița departe de ochii presei. Însă, în cele din urmă, actrița și-a făcut curaj și a publicat pe rețelele de socializare primele fotografii cu micuța. Iar una dintre imagini a venit însoțită și de un text emoționant.

„Pentru o lume în care drepturile tale sunt respectate, în care vocea ta este auzită și ideile tale sunt luate în considerare și în serios, pentru că pașii tăi sunt auziți și vocea sau visurile tale nu sunt niciodată reduse la tăcere. Pentru că vine ziua în care femeile încetează să se judece și să se arate reciproc, pentru că lupta noastră să nu se încheie mereu cu violență și abuzuri. Îmi doresc pentru tine și pentru toate femeile să putem fi libere, să ne îmbrățișăm, să avem grijă una de cealaltă, nu să ne trădăm. Să găsești prieteni, profesori și colegi care te respectă și văd cât de puternică și valoroasă ești. Îmi doresc dreptate, egalitate, respect, libertate, dragoste și viață”, a scris Dulce Maria, în descrierea fotografiei cu micuța ei fetiță, de pe Instagram.

Dulce Maria relație

După cum aminteam, actrița Dulce Maria s-a și căsătorit între timp. Iar soțul ei este nimeni altul decât muzicianul Paco Alvarez. Cei doi sunt împreună încă din 2016, însă abia în 2019 s-au căsătorit. Mai exact, faimoasa actriță și celebrul muzician s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul „No sé llorar”. Atunci, Paco avea un mariaj cu Maria Jose Castillo, mama celor trei copii ai săi.

Începutul relației lor a fost tot timpul în atenția tabloidelor internaționale, asta și pentru că s-a zvonit cum că familia Dulcei Mariei nu era de acord cu Paco. După lungi dezbateri, Dulce Maria și Paco Alvarez n-au mai avut de ales și au trebuit să iasă în public și să-și recunoască cuplul.

Ulterior, au urmat doi ani în care Paco a finalizat divorţul de Maria Jose Castillo, iar mai apoi și-a unit destinele cu Dulce Maria. În privința copilului pe care îl au împreună, vestea sarcinii a fost dată în iunie 2020. De asemenea, în noiembrie, actrița a suprins din nou cu o fotografie cu burtica de graviduță. Iar pe 4 decembrie 2020, Dulce Maria din serialul Rebelde a născut o fetiță care se numește Maria Paula.

Adauga un comentariu