Actualitate

Dumitru Coarnă lansează acuzații grave după demisia șefului Poliției: „Domnul Gavriș are două probleme penale“

Publicat: 02 sept. 2020
Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă s-a declarat șocat de cazul minorei bătute și umilite

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, lansează acuzații grave după demisia șefului Poliției Române, Liviu Vasilescu. Dumitru Coarnă susține că adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, comisarul Radu Gavriş, care a fost detaşat la Poliţia Judeţeană Harghita pe o perioadă de şase luni, ar avea probleme penale după c ear fi falsificat niște foi colective de prezenţă.

„Domnul Gavriş are două probleme penale. Are un prejudiciu de aproape 10 miliarde vechi prin falsificarea unor foi colective de prezenţă. Era vorba de un spor pentru pericol de contaminare biologică la cercetare la faţa locului. El a pontat pe toată lumea ca fiind, de zece ani, în cercetare la faţa locului în contaminare biologică sau în raport cu cadavre sau exhumări. Deci a falsificat foile colective de prezenţă. Sunt unii care iau şi acum în pensie aceste drepturi. Acolo sunt lucrurile extrem de clare“, a declarat Dumitru Coarnă.

Dumitru Coarnă lansează acuzații grave după demisia șefului Poliției: Gavriș a dat înregistrările video presei

Dumitru Coarnă este de părere că Radu Gavriș s-ar afla în spatele scurgerii de informații în presă cu privire la întâlnirea șefului poliției cu interlopii din clanul Duduianu.

„A doua problemă o are cu divulgarea de informaţii care nu erau destinate publicităţii. Sunt patru ofiţeri de la Omoruri, trimiși de domnul Gavriş, care au ridicat imaginile de la trei locuinţe din zona respectivă. Au minţit oamenii de acolo că le folosesc în dosare penale şi le-au scăpat la presă”, adaugă Dumitru Coarnă.

„Domnul Gavriş face extrem de mult rău Poliţiei!“

Președintele SNPPC continuă seria atacurilor la adresa comisarului Radu Gavriş despre care spune că face mult rău poliției.

„Domnul Vasilescu spun că a plecat din raţiuni politice, iar domnul Gavriş a fost detaşat la Harghita. Aici e vorba despre o perioadă determinată. Trebuia scos de acolo domnul Gavriş pentru că face extrem de mult rău Poliţiei. El este o vedetă care nu a făcut nimic, este un poliţist de carton”, a mai spus acesta.

Cere anchetarea lui Radu Gavriș

Dumtiru Coarnă solicită o anchetă în cazul lui Radu Gavriș, despre care spune că este prieten cu mulți procurori.

„Dacă cei din Ministerul de Interne vor să facă o anchetă corectă, aveţi un rezultat corect. Dacă vor să meargă în această mizerie, în această mocirlă, să amestecăm, să acoperim infracţiunile, nu vom avea niciun răspuns corect. Domnul Gavriş, în opinia mea, are foarte multe fapte de natură penală pe care Ministerul de Interne şi Parchetul ar trebui să le cerceteze. Domnul Gavriş mizează pe o prietenie cu procurorii“, menționează Dumitru Coarnă.

Președintele SNPPC susține că Radu Gavriș a influențat o anchetă demarată de Poliția Capitalei.

„Dacă priviţi acea autorizare de percheziţie pe care Poliţia Capitalei a încercat să o ia imediat după eveniment, informaţiile sunt extrem de clare. Domnul Gavriş a sugerat procurorului şi judecătorului de drepturi şi libertăţi să nu emită acea autorizare pentru că cineva a vrut să încerce profesionist să obţină o autorizare să mergem imediat să ridicăm obiecte contondente.

Una este să mergi imediat după comiterea faptelor şi alta este să mergi la zece zile. Acolo vorbeam de obiecte contondente care au produs acea infracţiune, urme de sânge. Alea trebuiau ridicate imediat”, conchide Dumitru Coarnă.

Comentarii
  • Baiatu asta se stie si acum furam ca sa luam pensie misto pe spatele prostilor vezi ture cumparate ,,,ce dracu frate noi cu gradele papam tot M.I ,,,,S,R,I,,,,POL FRONTIERA ..S,TS, ce naiba bagi din astea ca noua ne trebuie cascaval ,,,PROSTIII SA IASA L 80 DE ANI ,,,,pasca lor de handicapati

Adauga un comentariu