Local

După ce a fost sancționat pentru că a negat pandemia de SARS – CoV – 2, dr. Răzvan Constantinescu nu mai are voie să interacționeze cu studenții – Document

Publicat: 08 iul. 2021
Medicul ieșean Răzvan Constantinescu

Răzvan Constantinescu, medic primar în Medicina interna și Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie și Hepatologie din Iași este primul medic sancționat pentru declarațiile făcute în timpul pandemiei, prin care susținea că nu există virusul SARS-Cov-2.

Medicul a negat existența pandemiei de Coronavirus și descurajează vaccinarea anti-COVID. În urma declarațiilor sale, medicului, care este și cadru didactic, i s-au interzis activitățile de predare, de seminar, accesul la lucrările practice și de laborator, participare la examene etc.

Comentarii
  • Desigur,adevărul deranjeaza,nu?Ne luam adio de la dreptul la opinie.Trebuie să stam cuminti in turma si sa facem tot ce ni se spune.Felicitari dr Razvan Constantinescu pentru atitudine si curaj!

  • Opinia e una iar incitarea oamenilor impotriva unor masuri luate de autoritati , e alta…………………aAcest individ era cadru didactic ????!!!!!!!?

  • Foarte bine…indiferent de parerea lui despre pandemie, nu pierd nimic studentii din punct de vedere al ce ar putea individul sa-i invete. Un zero.

  • Bravo autoritatilor, s-a dovedit ca Vaccinul functioneaza si ca virusul Covid poate face multe victime. Acest doctor a influentat multe persoane sa nu creada in virus si sa nu se vaccineze, din cauza unor astfel de oameni am ajuns sa stam blocati in casa in pandemie, multi au si murit pentru ca au crezut in vorbele acestui asa zis doctor.

    Răzvan Constantinescu, medic primar în Medicina interna și Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie și Hepatologie din Iași a depus un juramant sa isi protejeze pacientii, cand le spui ca nu exista virusul Covid a facut exact invers.

  • Un pensionar, gandeste ca un pensionar, rupt de realitate. Daca te-ai fi imbolnavit de covid-19, atunci ai fi avut alta opinie.

  • Este o rusine ptr. medicina romaneasca. Ar trebui sa -i fie retras dreptul de a practica medicina si sa se ocupe de dat in bobi sau cu ghiocul . Atata incompetenta mai rar si nu ma mira afirmatiile celor care il cunosc ca aintrat cu pile la Gastro.

  • Acest „pensionar „era sa si piarda o persoană apropiată in urma acestui asa zis „vaccin.Deci nu e rupt de realitate.Acest medic a tras un semnal de alarmă corect .

Adauga un comentariu