Cancan

După despărțirea de iubit, Elena Băsescu a luat prin surprindere pe toată lumea!

Publicat: 23 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Elena Băsescu a anunțat pe contul său de Instagram că va reveni în politică, urmând să se implice în alegerile locale și parlamentare din 2020, anunță Bună Ziua Iași. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a postat mai multe forografii de la petrecerea de Crăciun a organizației PMP din Sectorul 1.

EBA va reveni în politică anul viitor, fostul europarlamentar anunțând că se va implica în campania electorală a PMP pentru alegerile locale și parlamentare.

Elena Băsescu a anunțat acest lucru la petrecerea de Crăciun a organizației din Sectorul, de unde a postat mai multe fotografii.

”Am încheiat anul politic în cel mai frumos mod – alături de colegii din organizaţia Partidului Mişcarea Populară Sector 1. Se confirmă încă o dată că #PMP are nu doar un electorat consolidat, ci şi o bază de membri cum sigur nu există prin alte părţi”, a scris EBA.

Cred că un #PMPde10 în anul electoral 2020 este o ţintă realistă. Mă voi implica activ în acţiunile colegilor de la Sectorul 1 în perspectiva anului viitor care vine cu două rânduri de alegeri: locale şi parlamentare.

Europarlamentar între 2009 și 2014

EBA a ținut să-l felicite și pe colegul său, Sebastian Moise, pentru rezultatele din alegerile prezidențiale.

”Felicitări încă o dată deputatului Sebastian Moise, noul preşedinte al PMP Bucureşti, pentru cel mai bun rezultat la alegerile prezidenţiale cu organizaţia Sectorului 1”, a mai scris Elena Băsescu.

În vârstă de 39 de ani, EBA a fost europarlamentar între 2009 și 2014, funcție pentru care a candidat ca independent.

Adauga un comentariu