Local

Durere fără margini! Încă răsună muzica de jale la Ciurea! Bulibașa ,,la toată Galaxia” a fost condus pe ultimul drum – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 16 sept. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Durere fără margini Încă răsună muzica de jale la Ciurea Bulibașa la toată Galaxia a fost condus pe ultimul drum - GALERIE FOTOVIDEO
Durere fără margini! Încă răsună muzica de jale la Ciurea! Bulibașa ,,la toată Galaxia” va fi condus pe ultimul drum 

Bulibaşa „la toată Galaxia” a murit după o lungă suferinţă cauzată de decesul soţiei sale. În Zanea, trupul neînsufleţit al lui Dragoş Stănescu a fost depus într-unul dintre cele mai mari palate ţigăneşti.

Astăzi, Dragoș Stănescu a fost condus pe ultimul drum. La palat, s-au adunat foarte multe persoane din toate colțurile țării care îl jelesc pe bulibașa.

De asemenea, dedicațiile continuă, iar rromii aruncă cu bani.

Știre în curs de actualizare!

Comentarii
  • Mai avem cumva și autorități în țara asta?! ….sau doar frecatori de menta pe bani mulți! Cei care vă ocupați de liniștea, siguranța publică și siguranța țării, nu meritați nici măcar 25% din salariu! Au ajuns hoții și evazionistii modele, inmormantarile cu astfel de arătări evenimente importante în societate, străzile sunt pline cu hoți, de combinatori, de droguri și drogați, de proxeneți, coorve și video-chatiste, clasa politică nu reprezinta decât interesele grupurilor economice de interese, cei de sus ne-au vândut și ne vând la străini, iar cei ajunși în funcțiile de conducere a țării mai îndrăznesc sa ne vorbească nouă de un viitor mai bun?! Rușine !!!

Adauga un comentariu