National

E scandal mare! Viorica Dăncilă a tăcut cât a tăcut, dar acum a spus tot

Publicat: 19 nov. 2019

Mai sunt doar câteva zile până la turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2019, iar Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru funcția cea mai înaltă în stat, a postat în mediul online un mesaj dur care îl vizează chiar pe președintele Klaus Iohannis.

Viorica Vasilica Dăncilă transmite că a existat un interval mult prea mare de timp în care șeful statului a fost doar un ”spectator”, preferând să nu facă ”nimic” în cei 5 ani de mandat.

”Am avut prea mult timp un Președinte spectator la Cotroceni, un Președinte care, din nepăsare și de teama neputinței, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat”, a scris liderul PSD la începutul mesajului postat.

”Nu mi-e frică de muncă și de asumare”

În continuare mesajului, Viorica Dăncilă menționează că nu s-a temut, niciodată, ”de muncă și de asumare”, experiența din fruntea Guvernului fiind una prin care a înțeles ”nevoile românilor”.

Am dovedit că nu mi-e frică de muncă și de asumare. Am fost în fruntea Guvernului și știu bine care sunt problemele țării și nevoile românilor.

Și nu, eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal, dar voi fi un Președinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de țara mea și muncesc pentru oameni.

Niciun român care va bate la ușa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin din partea mea. România are nevoie mai mult ca oricând de un Președinte implicat și prezent!”, a scris Viorica Vasilica Dăncilă pe pagina sa de socializare.



loading...

Comentarii
  • Pacat c-am ajuns pe mana lui sica mandolina , si a celui care un mandat ne-a impartit in ai lui si PSD, nefacand practic nimic pentru semeni, dar mai vrea un mandat ? !

  • Asta e ca râia ,vrea sa fie cu poporul ,ea care a coborât aceasta tară în zoaiele imposturii ,minciunii ,fariseismului ! Ne hartuieste cu prostia ei ca lipitoarea din haznaua 3 ,vrea să ne pupe cu forța ca mamă ,soră ,fiică patrioata foc ! E ca o buruiana otravitoare bagata în supa noastră, zi de zi ! E mai odioasa ca Draknea, ala nu ne făcea termenele și bezele așa des !Scoteti-o din țaaă asta ,dati-o turcilor ,arabilor ,lor le plac blondele ,ea îi iubește!Nu putem pleca până la ultimul ,n-o lăsați sa-si facă mendrele pesediste !

Adauga un comentariu