National

E scandal mare! Viorica Dăncilă a tăcut cât a tăcut, dar acum a spus tot

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
E scandal mare Viorica Dăncilă a tăcut cât a tăcut dar acum a spus tot

Mai sunt doar câteva zile până la turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2019, iar Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru funcția cea mai înaltă în stat, a postat în mediul online un mesaj dur care îl vizează chiar pe președintele Klaus Iohannis.

Viorica Vasilica Dăncilă transmite că a existat un interval mult prea mare de timp în care șeful statului a fost doar un ”spectator”, preferând să nu facă ”nimic” în cei 5 ani de mandat.

”Am avut prea mult timp un Președinte spectator la Cotroceni, un Președinte care, din nepăsare și de teama neputinței, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat”, a scris liderul PSD la începutul mesajului postat.

”Nu mi-e frică de muncă și de asumare”

În continuare mesajului, Viorica Dăncilă menționează că nu s-a temut, niciodată, ”de muncă și de asumare”, experiența din fruntea Guvernului fiind una prin care a înțeles ”nevoile românilor”.

Am dovedit că nu mi-e frică de muncă și de asumare. Am fost în fruntea Guvernului și știu bine care sunt problemele țării și nevoile românilor.

Și nu, eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal, dar voi fi un Președinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de țara mea și muncesc pentru oameni.

Niciun român care va bate la ușa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin din partea mea. România are nevoie mai mult ca oricând de un Președinte implicat și prezent!”, a scris Viorica Vasilica Dăncilă pe pagina sa de socializare.

Adauga un comentariu