Local

Ea este ieșeanca lăsată într-o baltă de sânge de iubit. A ajuns la spital în stare gravă – EXCLUSIV/ FOTO

Publicat: 23 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ea este ieșeanca lăsată într-o baltă de sânge de iubit. A ajuns la spital în stare gravă - EXCLUSIV FOTO
Ea este femeia în vârstă de 39 de ani, din comuna Rediu, care a ajuns ieri seară în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași.

Ea este femeia în vârstă de 39 de ani, din comuna Rediu, care a ajuns ieri seară în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. Victima, Z.P., a fost tăiată de zeci de ori cu un cuțit, într-un autoturism marca Skoda Fabia, în centrul satului Horlești. Agresorul s-a făcut nevăzut de la locul teribilei fapte, la scurt timp de la incident, el fiind căutat de zeci de polițiști ieșeni

Joi seară, 22 iulie 2021, autoritățile ieșene aveau să fie alertate cu privire la un incident de o gravitate extremă. Astfel, printr-un apel la 112, un martor a anunțat că o femeie a fost tăiată cu un cuțit într-un autoturism, pe marginea drumului din centrul satului Horlești, comuna Rediu.

Victima, transportată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași

La scurt timp de la apelul la 112, la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și unul de Poliție. Femeia de 39 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, deoarece se afla într-o stare extrem de gravă.

„O pacientă conștientă a fost adusă de echipa de Terapie Intensivă Mobilă în Unitatea de Primire Urgențe. Aceasta prezenta multiple plăgi tăiate pe mâini (cu adâncimi cuprinse între 2,5 și 5 centimetri), multiple plăgi tăiate pe picioare, plăgi tăiate abdominal, cu eviscerație, și fiind în șoc hemoragic. Pacienta a intrat direct în sala de operație, fiind internată în Secția de Chirurgie”, a declarat aseară dr. Ovidiu Popa, din cadrul UPU-SMURD Iași.

Adauga un comentariu