Cancan

Cum arată mama Roxanei de la Puterea Dragostei. Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea concurenta

Publicat: 03 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Acum nu mai incape indoiala in privinta frumusetii: Roxana de la Puterea Dragostei a mostenit-o chiar de la mama sa!

Chiar daca este o fire vulcanica si sincera, Roxana de la Puterea Dragostei a stiut intotdeauna cand sa puna punctul pe ”i” fie in relatia pe care a avut-o in emisiune, fie in discutiile aprinse pe care le-a avut cu celelalte colege din emisiune. Roxana s-a pozat in iarna alaturi de mama sa, langa bradul de Craciun. Amandoua au ales sa se imbrace in rochite care le-au pus in valoare trupurile!

Roxana de la Puterea Dragostei a devenit din ce in ce mai urmarita de internauti, dupa ce a avut intentia hotarata de a face un cuplu in emisiune cu Valentin, un fost concurent. Mai mult decat atat, Roxana a fost sustinuta si in ultima relatie pe care a avut-o alaturi de Andy, cel care a si parasit emisiunea Puterea Dragostei, in urma comportamentului violent pe care l-a avut fata de tanara.

Chiar daca este o fire vulcanica, Roxana, tanara de 26 de ani, uimeste de fiecare data pe oricine ii iese in cale. O parte din sustinatorii fetei considera ca Roxana are un vocabular colorat, ba chiar uneori adreseaza injurii pe care nicio fata nu ar trebui sa le spuna. Chiar si asa, este descurcareata si stie sa puna punctul pe ”i”.
Roxana a terminat Liceul Tehnologic “Al. Ioan Cuza” din Slobozia. Dar oare ce calificativ a avut la proba orala la limba romana? Tanara a primit calificativul ”Mediu”.

Adauga un comentariu