Actualitate

Ea este soţia afaceristului Ioan Crişan, ars de viu în explozia de la Arad

Publicat: 01 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ea este soţia afaceristului Ioan Crişan ars de viu în explozia de la Arad
Mai multe persoane au fost audiate, printre care administratorul supermarketului în faţa căruia a avut loc tragedia, ospătarul cafenelei şi o cunoştinţă a lui Crişan, un client care obişnuia să cumpere de la el peşte

În spaţiul public au apărut primele imagini cu soţia lui Ioan Crişan, omul de afaceri din Arad. Femeia este distrusă de durere şi nu a dorit să ofere niciun răspuns la întrebările jurnaliştilor.

Ieri, 31 mai 2021, au fost audiate mai multe persoane, la Bucureşti, după ce acestea au fost cu Ioan Crișan în ultimele clipe din viaţa sa. Soţia omului de afaceri şi alţi trei prieteni apropiaţi au depus declaraţii. Este vorba despre administratorul supermarketului în faţa căruia a avut loc tragedia, ospătarul cafenelei şi o cunoştinţă a lui Crişan, un client care obişnuia să cumpere de la el peşte.

În ceea ce priveşte dispariţia bărbatului misterios cu şapcă, clientul căruia Ioan Crişan îi adusese peşte, acesta a transmis anchetatorilor faptul că nu s-a îndreptat către autovehiculul în flăcări a afaceristului, pentru că mergea spre propria maşină, parcat la câţiva metri de cafenea.

Un bărbat misterios a fost filmat de camerele de lângă locul exploziei din Arad

Un individ care a apărut în imaginile filmate cu camerele de supraveghere ar putea fi personajul-cheie în acest dosar. Chiar dacă la doar câțiva metri de el, ardea mașina omului de afaceri, bărbatul trecea extrem de grăbit și se îndepărta de autoturism ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Bărbatul cu haine negre se comporta ca şi cum nimic nu avea loc şi nici măcar nu se uită la mașina care arde în spatele lui, ceea ce indică un comportament extrem de ciudat.

Ioan Crișan, afaceristul mort la Arad, avea datorii

Conform presei locale, Ioan Crișan, omul de afaceri care a decedat după ce bolidul sau a sărit în aer, era îngropat în datorii, iar societatea să comericala apărea în mai multe dosare de executare silită.

Omul de afaceri nu ar fi plătit arenda pe terenurile pe care erau amenajate bazinele piscicole pe care le avea în posesie. Mai mult decât atât, există și informații conform cărora bărbatul din Arad și-a construit afacerea pe bani împrumutați de la bănci și mai mulți indivizi.

Prefectul Aradului: „Autorul atacului cu bombă de la Arad a avut timp să plece din țară”

Criminalul care a putut provoca grozăvia de la Arad a avut timp să plece de pe teritoriul României imediat după explozia mașinii, spune prefectul județului Arad, Csaba Toth.

Oficialul a mai adăugat faptul că granița este extrem de aproape, iar autoritățile nu aveau cum să impună restricții la accesul de la frontieră atât de repede.

În altă ordine de idei, ipoteza că bomba ar fi fost detonată prin telecomandă este din ce în ce mai sigură.

Bomba a fost montată sub scaunul șoferului

Conform unor surse Antena 3, se pare că bomba care a fost detonată şi care l-a ucis pe Ioan Crișan, a fost montată sub scaunul mașinii la care se afla la volan. În urma exploziei, balamalele scaunului au fost smulse.

Din primele cercetări reiese faptul că scaunul pe care stătea omul de afaceri Ioan Crişan, a fost efectiv rupt și aruncat în plafonul mașinii.

Celelalte șuruburi și balamale din mașină au fost găsite la locul lor, arzând doar tapițeria.

Asasinat cu bombă, în cazul de la Arad

Anchetatorii care se ocupa de cazul mașinii arse de la Arad au suspiciuni că ar fi fost pusă o bombă în autoturism. Conform unor surse citate de Antena 3, se merge pe varianta unui asasinat în cazul de la Arad.

În acest moment, sunt vizate deja mai mult persoane în acest caz. Bomba ar fi fost activată de la distanță și se conturează tot mai mult ideea unui asasinat.

Pe o distanță de zeci de metri au fost împrăștiate toate obiectele din caroseria mașinii.

Reamintim faptul că un Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea a murit. Accidentul a avut loc după ce mașina a luat foc.

”Autoturismul ardea generalizat la sosirea primelor echipaje, a fost stins în primele 15 minute. După stingere, în interior s-a găsit o victimă, posibil bărbat”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad, sâmbătă, la Antena 3.

Adauga un comentariu