Actualitate

Ea este tânăra ucisă și incendiată la Giurgiu: Suspectul este căutat acum într-un cartier din Capitală

Publicat: 07 nov. 2020
Mihaela-Sabina Mircea a fost ucisă și arsă în Giurgiu
Mihaela-Sabina Mircea a fost ucisă și arsă în Giurgiu

Anchetatorii au reușit s-o identifice pe tânăra ucisă și incendiată la Giurgiu, pe un câmp de la marginea DN 6, lângă localitatea Ghimpați. Tânăra se numește, Mircea Mihaela Sabina, avea 32, de ani, și este din Buftea.

Alertă pe câmpul din Giurgiu, de la marginea DN 6, unde în urmă cu o săptămână a fost găsit trupul carbonizat al unei tinere necunoscute. La câteva zeci de metrii de locul în care a fost găsit trupul carbonizat într-o valiză, au fost găsite, în urmă cu puțin timp câteva cartuse de armă de vânătoare. Mai multe echipe de criminaliști s-au deplasat la fața locului și au început verificările. Întreaga zonă a fost izolată, iar mai multe tuburi goale, care au fost trase, au fost ridicate pentru a fi expertizate balistic. Nu se știe dacă există vreo legătură între crima urmată de incendiere și tuburile de cartuș găsite la marginea DN 6, la marginea localității Ghimpați.

Semnalmentele tinerei ucise și incendiate la Giurgiu

Între timp anchetatorii au stabilit semnalmentele victimei și chiar au un principal suspect, care la această oră este căutat într-un cartier de la marginea Capitalei. Despre victimă se știe că era divorțată și avea o fetiță. Victima avea între 20 şi 30 de ani, cel mult 1,65 metri înălţime, 50-55 de kilograme şi corpolenţă atletică.

Expertiza a mai stabilit că femeia avea părul şaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici, depărtate, iar dinţii în stare bună, fără carii, compleţi, cu excepţia dintelui incisiv mic dreapta-sus, care lipseşte. Până la momentul descoperirii cadavrului, tânăra nu fusese dată dispărută.

Principalul suspect în cazul tinerei incendiate pe un câmp este chiar șoferul de TIR care a sunat la 112

Nici până în acest moment nu a fost găsit vinovatul care ar fi putut produce o asemenea crimă. O dezvăluire pare să îi conducă pe procurori cât mai aproape de adevăr.

Declarațiile martorul-cheie în acest caz conduc către șoferul de TIR care a găsit geamantanul arzând. Martorul a povestit în fața anchetatorilor că atunci când a ajuns la fața locului, șoferul de TIR se uita cum arde geamantanul în care se afla cadavrul fetei, iar mașina sa era oprită pe marginea drumului și lăsată pe avarii. Vom reveni cu mai multe detalii legate de această ipoteză. Amintim că șoferul este cel care a anunțat poliția cu privire la cadavrul fetei.

Comisarul Mihai Untaru: „Trebuie identificată mașina cu care a fost adusă victima“

Detectivul criminalist Mihai Untaru, comisar-șef în rezervă, vorbește despre cazul fetei incendiate pe un câmp din Giurgiu.

A trecut aproape o săptămână de la descoperirea macabră de pe un câmp din Giurgiu. O femeie cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, cum după au consemnat anchetatorii în urma celor constatate de medicii legiști, a fost ucisă și introdusă într-un geamantan de culoare mov, pe care autorul faptei l-a incendiat.

Mihai Untaru susține că în prezent, oamenii legii trebuie să găsească și să identifice cu precizie mașina care a staționat acolo.

„Cred că polițiștii au identificat mașina, dar probabil e nevoie să o caute în zona europeană. În acest caz, există două variante: victima fie a fost transportată dinspre Giurgiu, adică de peste graniță, de la bulgari, ori dinspre București înspre Giurgiu, cu ieșirea lui pe la Giurgiu. E o muncă titanică de selecție a acelor fragmente de înregistrări”, a declarat Mihai Untaru.

Adauga un comentariu