National

Ecaterina Andronescu a răbufnit: ”Dacă se întâmplă asta, eu plec din țară!”

Publicat: 12 dec. 2019

Ecaterina Andronescu a explodat, în direct, la România TV. ”Dacă se întâmplă asta, eu plec din țară!”, a spus ministrul.

Ecaterina Andronescu a spus că numele său este târât inutil în dosarul ‘PSD Arad’. Ministrul PSD s-a referit la următoarea știre: ”Barta Paul Sebastian a avut calitatea de inspector şcolar până în 2 iulie, când s-a dispus, prin decizie a inspectorului general şcolar eliberarea să din funcţie, ca urmare a respingerii cererii sale de prelungire a contractului de management. S-a ajuns aici, se arată în dosar, după ce Barta şi-a exprimat părerile despre modificări legislative ce se pregăteau la Ministerul Educaţiei”.

Ecaterina Andronescu a ținut să precizeze că nu are legătură cu acest subiect. Ministrul PSD a lăsat să înțeleagă că, dacă va fi chemată la DNA să dea explicații, pleacă din țară.

”Am văzut o știre care spunea că eu i-aș fi cerut inspectoarei de Arad să-l dea afară din Inspectorat pe un domn profesor inspector care mă critică pe mine pe Facebook. N-am cerut nimănui așa ceva!”, a zis Ecaterina Andronescu la România TV.

”Vreau să spun răspicat că nu am făcut acest lucru! Sunt disperată când aud așa ceva!”, a mai spus ministrul.

Lili Ruse, jurnalistă România TV, a intervenit și a zis: ”Tare îmi este că o să văd dând niște explicații oficiale pe undeva…”

”Asta ar fi chiar culmea! Nu mi-am dorit niciodată să plec din România, dar dacă se întâmplă ca un om nevinovat să fie târât în mizerii… asta m-ar determina să iau hotărârea de a pleca din țară. Nu se poate așa ceva”, a adăugat ministrul, cu vocea tremurândă.loading...

Comentarii
  • Cetățeanca asta a luat lecții de la arabul pompierilor. Si dumnealui tot așa ne amenință, că părăsește țărișoara mult iubită… Cum ne sperie creștina și musulmanul în prag de sărbători!

Adauga un comentariu