Echipa de fotbal a UAIC, coordonată de lect. univ. dr. Florin NICHIFOR, a fost alcătuită din studenții: Vlad DANALE, Ionuț Francisc CRISTEA, Alexandru CORDUNEANU, Valentin CROITORIU, Alin CEORNEA, Alexandru-Marian SMAU, Ștefan CORJOAN, Mădălin CIOBANU și Alexandru MARTINESCU.

Echipa de volei, formată din studenții Alexandru CORDUNEANU, Matei LĂCĂTUȘU, Alin BĂICEANU, Costina Diana PLUGARIU, Diana DOHOTARIU, Ion MAZILU, a fost coordonată de conf.  univ. dr. Bogdan Constantin UNGUREAN și lect. univ. dr. Alexandru-Rareș PUNI.

„Jocurile au fost disputate cu interes și ambiție de către toți participanții la acest concurs, care s-au bucurat de reluarea competițiilor studențești după aproximativ un an de pauză din cauza pandemiei, dar experiența studenților noștri a facut diferența în unele momente ale jocului. Îi felicităm pe toți studenții,  care au demonstrat calități tehnice și atitudine de fair-play. Mulțumim și celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment”, au declarat coordonatorii celor două echipe.

La această competiție au participat echipe de la universitățile publice din Iași.