Sport

Edi Iordănescu, noul antrenor al CFR Cluj! Când și pe ce perioadă se va semna contractul

Publicat: 04 dec. 2020
Edi Iordănescu va fi noul antrenor al campioanei României
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, 42 de ani, va fi noul antrenor al campioanei României! Ardelenii s-au oprit la Iordănescu jr., singurul cu care președintele Marian Copilu a negociat după plecarea lui Dan Petrescu.
Adrian Mutu s-a aflat și el în vederile patronului Neluțu Varga, dar totul a picat luni noapte. Așa cum plănuiau cei de al CFR Cluj, la patru zile distanță de momentul despărțirii de Dan Petrescu, echipa a bătut palma cu noul antrenor, iar înțelegerea va fi pentru un an și jumătate, cu opțiune pentru încă unul. Anunțul oficial, dacă nu apare ceva total neprevăzut, urmează să fie făcut vineri, într-o conferință de presă.

Edi Iordănescu a ajuns miercuri în Cluj și s-a întâlnit cu cei din conducerea clubului, cu care de principiu s-a înțeles relativ repede. Mai puțin legat de salariu, subiect care nici nu a fost abordat până astăzi, când au fost probleme. Obiectivele noului antrenor sunt aceleași pe care le avea și Petrescu, anume câștigarea campionatului și calificarea în grupele unei cupe europene.

Al doilea mandat al lui Edi Iordănescu la CFR Cluj

Edi Iordănescu a mai pregătit pe CFR Cluj în vara anului 2018, însă mandatul său a durat două luni. A câștigat Supercupa României 1-0 cu Universitatea Craiova chiar în Bănie, însă a pierdut meciul de la Cluj cu Malmo, după o greșeală mare a lui Arlauskis, iar Varga a decis să-l dea afară. După CFR Cluj, Edi Iordănescu a antrenat pe Gaz Metan Mediaș.

Adauga un comentariu