Actualitate

Edilul municipiului Bistriţa, testat pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 01 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edilul municipiului Bistriţa testat pozitiv cu noul coronavirus
Ovidiu Crețu, edilul municipiului Bistrița

Primarul municipiului Bistriţa în urma unui test de Covid-19 la cerere s-a descoperit că este infectat cu noul coronavirus. Primăria nu-și încetează activitatea, ci prerogativele vor fi preluate de către unul dintre viceprimari.

Primarul municipiului Bistriţa a fost confirmat cu noul coronavirus

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a fost diagnosticat cu COVID-19 în urma unui test făcut la cerere. Acesta se afla în prezent internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din oraş.

Conform purtătorului de cuvânt al primăriei, Mihai Ruşti, edilul s-a deplasat la serviciu în cursul zilei de luni, dar, începând de marţi, 1 septembrie 2020 prerogativele vor fi preluate de către unul dintre viceprimari.

Primăria nu şi-a închis activitatea

Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al primăriei a oferit informații precum că edilul se află în concediu medical și se va face tot ceea ce DSP va transmite.

„Am fost informaţi de domnul primar că este în concediu medical şi că domnul viceprimar Gelu Muthi va prelua prerogativele dânsului pe perioada aceasta. Vom face tot ceea ce Direcţia de Sănătate Publică ne va transmite. Deocamdată, nu avem niciun fel de semnal din partea direcţiei, aşa că nu avem de ce să nu funcţionăm”, a declarat Ruşti.

Managerul SJU Bistriţa, Gabriel Lazany, a precizat că primarul Ovidiu Creţu s-a prezentat personal la spital pentru a fi testat pentru COVID-19, în cursul zilei de luni, şi în acest moment se află internat în unitatea medicală.

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus. Primarul din Sectorul 3 al Bucureştiului a explicat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că în urma unei testări a rezultat că este pozitiv la infectarea cu COVID-19.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, primarul Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiță, a menţionat că în urma unei testări efectuate s-a confirmat faptul că are coronavirus. În urma unor simptome apărute, primarul a fost să se testeze:

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, scrie Robert Negoiță pe Facebook.

Adauga un comentariu